cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Na čem pa kuhate?

clock-img

02.03.2008, 10:22

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Počasi se odločamo še za nakup kuhalnika - pa me zanima, ali imaste samo tiste bombe al kaj bol konkretnega?user posted image
Nekaj takega smo mi imeli v mislih. A moramo biti na kaj pozorni pri nakupu?
Nastavka za luči ne potrebujemo, ker luči že imamo.

lp

clock-img

02.03.2008, 10:41

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mi imamo električnega na dve rinki.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

02.03.2008, 11:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.03.2008, 11:46

clock-img

lex

pencil-img

6532

Če vzamete elektriko, pol se ti splača kupit električnega, ker jo itak plačaš. Midva sva na začetku imela plinskega, pol sva pa cel vikend zunaj jedla, ker nama je v petek popoldan zmanjkalo plina in plinarne za polnjenje niso delale. Imela sva manjšo bombico, ki je bila last njegovega očeta, tako da kaj drugega ni prišlo v poštev. Tile mali so pa bolj za kak kafe na brzino za skuhat, ker je elektrika bolj počasna. Imaš pa že tudi indukcijske z 1 ploščo, jaz si jo bom verjetno kupila. Pride pa tud od 50 - 100€

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

02.03.2008, 12:21

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Imava plinski gorilnik. Kar velikega. Bombico vedno napolniva predno greva. Kuhava ponavadi vsak dan, pa se nama še nikoli ni spraznila. Ponavadi zdrži okoli 3t.

clock-img

02.03.2008, 12:24

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Mi tudi na plinu-2 gorilnika
Sva pa 1. leto imela električnega pa sem skoraj poizdla ker so imeli v kampu tako slabo el. je skozi ven metalo in sem cel dan rabla da se skuhala pa nočem več el.

< Sporočilo je popravil Laubica -- 2.3.2008 12:26:14 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

02.03.2008, 15:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: lex

Če vzamete elektriko, pol se ti splača kupit električnega, ker jo itak plačaš. €

Tako je...elektrika se plača pavšalno. Midva imava takšnega na dve plošči. Zadostuje  za na morju. Pa še tisto  "pizza"-posodo. ki je na elektriko dosti uporabljam...pa ne za piceuser posted image , temveč kadar lahko dve stvari naenkrat kuham, pa še zunaj, na mizi, kadar je svinjsko vroče na morju. Je pa premera skoraj 40 cm. Velika, ja...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

02.03.2008, 19:13

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi pa plinskega v kombinaciji z žarom,  2 rinki + omarica. Sem že nekje lepila sličiceuser posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

02.03.2008, 22:18

clock-img

trixi

pencil-img

741

Mi imamo plinsko alu bombico 2 kg z gorilnikom, smo pa na začetku imeli tudi samo tisto tamalo. Ko bi vi videli, kaj vse se je gor kuhalouser posted image . Ja, pa še tisto pica ponev imamo, za spodobno počtniško kosilo skuhat čisto dovolj.

clock-img

03.03.2008, 18:18

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Hvala vsem za odgovore.
To s pica pekačem je res dobra ideja!

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem