cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naše voščilnice

clock-img

14.12.2005, 19:24

clock-img

Anonimen

Tako, pa mi je uspelo. Včeraj popoldan smo imeli pravi "photosession",user posted image user posted image user posted image zvečer pa sem se spravila k urejanju slik. Kako mi je uspelo, si poglejte v mojem albumu. Jaz sem zelo zadovoljna. Slike so že na e-foto v razvijanju.user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2005, 19:25

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Sem že čekirala, mal prej...mali je prava faca user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

14.12.2005, 20:06

clock-img

ona

pencil-img

3685

ma kakšne super voščilnice,kako ti je to uspelo?user posted image user posted image
A ne bi ti to meni povedala kako naredit,ker so res enkratne voščilnice!!
Please!!!user posted image

clock-img

14.12.2005, 20:40

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Vse kar lahko rečem je WOW user posted image  user posted image  user posted image
Enkratne so.
Kako ti je pa to uspelo?

Jaz se tudi trenutno ubadam s tem kako naj izdelam voscilnice, zato bi ti bila hvalezna za nasvet.
In kam si dala to razvit oz. stiskat?

Naja

clock-img

14.12.2005, 20:41

clock-img

Anonimen

Delala sem s programom PhotoImpression, ki je bil na CD-ju zraven, ko smo kupili digitalni fotoaparat. Če imaš to,pa je ful enostavno.user posted image

clock-img

14.12.2005, 20:42

clock-img

Anonimen

Vedno slike naročam pri e-foto preko spleta. Sem ful zadovoljna, stane pa slika 24,50 SIT, tako da je še ful poceni.user posted image user posted image

clock-img

14.12.2005, 21:11

clock-img

Andra

pencil-img

825

Ma ful si naredila posrečene novoletne voščilnice. Ampak Nejc je pa prav faca, res je srčkan.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2005, 08:18

clock-img

Anonimen

Zeloooooo lepo. Bravo blacky!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2005, 09:33

clock-img

malika

pencil-img

3199

To je pa res FENOMENALNO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

15.12.2005, 10:51

clock-img

metka

pencil-img

174

p { margin-top : 2px; margin-bottom : 0px; margin-left : 2px; margin-right : 2px; }
Lahko rečem samo  user posted image   !

clock-img

15.12.2005, 11:35

clock-img

sezam

pencil-img

2188

user posted image  Bravo. Res so fenomenalne. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

15.12.2005, 13:50

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

user posted image user posted image user posted image user posted image lepo , lepouser posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

16.12.2005, 17:39

clock-img

ori

pencil-img

31

tele slikice so res enkratne! Sem ugotovila da imam tudi jaz ta program in sem ga inštalirala pa ne morem odpret pod projekti naslova voščilnice. Odpre mi samo koledarje in album pa me zanima če ti to delaš pod voščilnicami in kako ti jih odpre a si moralala narediti kaj posebnega al kaj?Hvala za odgovor!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem