cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naše Bunny ni več

clock-img

03.02.2006, 11:29

clock-img

superfly

pencil-img

186

Sem tolk žalostna danes, pa vem, da solze nič ne pomagajo, ampak je tako hudo.  V sredo nam je naša pesika pobegnila in naravnost na cesto pred avtomobil. Je  sam obležala in se od takrat ni več pobrala. Veterinarji so nardili vse, ampak je dobila udarec v glavo in so bili poškodovani možgani. Dva dni se je borila, včeraj zvečer pa je možu v naročju spustila svojo dušico.
Un prauser posted image k jo je zbil, pa se je kr naprej odpeljal še ustavil ni, da bi pogledal kaj je z njo. nekaj metrov naprej pa je stala policija in se je ustavil, da je prijavil škodo na njegovem novem BMW pa jim je rekel, da je mrtva. Pol so prišli pa policaji čist začudeni zakaj jo peljemo k živinozdravniku.  sej vem, da ni un možak kriv, sam me pa tako jezi, da kr naprej peljal in se za ubogo živalco še zmenil ni, kaj šele da bi prišel povedat kaj se je zgodilo. ne razumem takih ljudi.

Sem se mogla mal potožit.

lps

clock-img

03.02.2006, 11:38

clock-img

spacey

pencil-img

2359

user posted image user posted image user posted image Iskreno sožalje...

Za tistega tipa, pa nimam besed! Človek brez srca, ki mu je samo za materialne zadeve! Baraba grda!

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

03.02.2006, 11:39

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ojej, boga pesika.user posted image   Vem kako vam je hudo-jeseni nam je umrla muca, pozimi pa še tetina pesika.user posted image

clock-img

03.02.2006, 12:50

clock-img

deily

pencil-img

334

Tudi jaz sočustvujem s tabo in razumem tvojo bolečino. Vsaj dolgo se ni mantrala, naj ti bo to tolažba

Pred 4 leti so nam ukradli 4m staro muco, nato še  junija 2004 nam ja avto zbil novo muco. Bilo je ponoči okrog 4. Videla sem kako ga je avto povozil in enako kot pri vas odpeljal naprej. Vi vsaj veste kdo je, jaz pa tega ne bom verjetno nikoli vedela. Vozili smo ga na operacijo in po treh tednih oz. 19 dneh so ga uspavali, saj bi mu morali amputirati zadno desno nogo pri kolku. Veterinar mi je rekel, da naj ga rajši ne mučimo več, ker je zadosti pretrpel user posted image .
Še sedaj mi pridejo solze na oči, komaj to pišem. Naj te pomiri naša zgodba, vaš se je vsaj grdo povedano hitro rešil.

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

clock-img

03.02.2006, 13:04

clock-img

Anonimen

Ojej, moje sožalje. Uboga kužika. user posted image user posted image user posted image  Mene je tega vedno zelo strah.

clock-img

03.02.2006, 15:06

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Grozauser posted image

clock-img

03.02.2006, 17:28

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Joj, ubožica. Res mi je žal, da se je to zgodilo, in popolnoma razumem tvojo bolečino.

clock-img

03.02.2006, 23:28

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

03.02.2006, 23:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.02.2006, 22:58

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem