cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naša kuhinja

clock-img

08.08.2006, 22:23

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Za tiste, ki vas zanima, imam v albumu slikce od naše nove kuhinje. Žal sem fotografirala zvečer in barve niso čisto prave.
Bom še jutri naredila nekaj fotk in kakšno podrobnost.
Naj dodam, da v kuhinji manjka še pomivalec, ki je žal na servisu.

Letos pa bo!

clock-img

09.08.2006, 07:13

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

user posted image user posted image user posted image Meni je zelo zelo všeč. Tudi jaz bi imela tako.

Lahko vprašam, katera je (model) in kje sta jo kupila? Jaz jo bom imela drugo leto, ko se bomo (upam) končno selili.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

09.08.2006, 07:15

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Super. Meni sicer sama kuhinja(leseni del) ni všeč....mi je pa oblika sobe fuuuul zakon. Tudi sama si želim, da bi imela nekoč kuhinjo v taki obliki. Samo prej bo treba še hiško narestuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

09.08.2006, 11:24

clock-img

rija

pencil-img

15589

Meni je všeč oblika kuhinje: na U.....edino kar mi ne paše zraven je ta rumena žaluzijauser posted image

clock-img

09.08.2006, 12:27

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ojla ful je lepa. Te lahko samo vprašam koliko je bila širina kuhinje? med zidoma. Namreč mi imamo 2.3m in ne vem če bi lahko dala na obe strani elemente. Če katera ve za kakšen program glede kuhinj se tudi priporočam.

clock-img

09.08.2006, 13:40

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Zelo mi je všeč tvoja kuhinja. Morda tista žaluzija v rumeni barvi res ni najboljša izbira, drugače je pa super. Na žalost nisem mogla točno definirat barvo elementov, ali je rumena, bela, ali je nekje vmes (vanilija)? Mi je všeč tudi zaradi tega, ker je ogromno prostora, tako boš res lahko uživala.

clock-img

09.08.2006, 19:55

clock-img

ellie

pencil-img

1403

TONČI. pri moji kuhinji je širina med zidoma okrog 2,20 m. Sem dala slike v album...lahko pogledaš kako izgleda. Je pa čisto dovolj prostora vmes. Je bilo mene tud kar malo srah, da bo preozko...pa sploh ni.

Lp

clock-img

09.08.2006, 21:34

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ellie, tvoja kuhinja je pa res simpatična.

Ne le, da si izbrala super barvo (zelo poživljajoče mi deluje), ampak glede na to, da je prostor majhen, ta kombinacija zaradi okna na eni strani ne deluje prav nič klavstrofobično zaprto. Všeč mi je, ker nisi vseh treh sten do vrha napolnila s kuhinjskimi elementi; zdi se mi, da ta razporeditev in svetla barva optično zelo povečata prostor.
Skratka- super!

Lp

clock-img

09.08.2006, 22:05

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Annny hvala:))

je res kar majhen prostor ja, sem pa vseeno bila prisiljena it v to U obliko, da je sploh naneslo nekaj elementov...ampak mislim, da bo dovolj prostora...no upam vsaj:)) ker zaenkrat je še vse prazno (vse stvari na kupu v eni sobi), ker pride zdaj mizar še dnevno postavit in se bo še fejst kadilo. Potem pa bouser posted image .

Lp

clock-img

10.08.2006, 01:38

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Tudi tvoja kuhinja je čudovita!user posted image Sploh pa so mi všeč barve, tudi jaz sanjam o takih svežih barvah za kuhinjo in jedilnico. Zgleda, da imava podoben okus.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

10.08.2006, 09:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Meni je všeč oblika kuhinje: na U.....edino kar mi ne paše zraven je ta rumena žaluzijauser posted image

ja tut mene moti ta žaluzija. probaj najt v svetlejšem otenku ali pa vsaj  barve vanilije oziroma  krem..

clock-img

10.08.2006, 22:01

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ellie, kuhinja je res lepa, sveža.

Imaš pa podobno okno kot jaz.user posted image

clock-img

11.08.2006, 09:31

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

snorlax, kuhinja je delana po naročilu.

Glede rumene žaluzije, ki vam ni všeč: jejej, ženske, dala sem vam slikce od kuhinje, vi se pa zapišite v žaluzijo. user posted image
Sicer pa to še pride na vrsto, vsega pa človek res ne more naenkrat menjat. Verjetno si bom tam omislila kak rolo.

Letos pa bo!

clock-img

11.08.2006, 10:06

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Kepa, oprosti, ker smo te užalili, pa ni bilo mišljeno tako. Pač si vprašala za mnenje. Kuhinjo smo ti vsi pohvalili, povedali smo ti pa tudi o žaluziji. Tudi ta spada zraven kuhinje, a ne?
Še enkrat, brez zamere.

clock-img

11.08.2006, 11:20

clock-img

saša80

pencil-img

452

kepa, lepa kuhinja...  glede žaluzije pa se ne obremenjuj... ko bojo na vrsti malenkosti jo boš že zamenjala, če pa je vama všeč pa imej takšno, glavno da se vidva počutita prijetno v vaji kuhinji oz. stanovanju..

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 11.8.2006 11:21:00 >

clock-img

11.08.2006, 13:07

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Bamby in Saša, saj se ne obremenjujem, hehe. To sem tako v šali napisala.
Namreč, tam, kjer je zdaj kuhinja, je bila prej jedilnica in čisto drugačno pohištvo in struktra prostora in je ta žaluzija fajn pasala poleg. Zdaj smo pa vse prostore premetali, jih v grobem uredili, malenkosti pa šele pridejo na vrsto.
Drugače pa mi je moja nova kuhinja zelo zelo všeč.
Zdaj pa čakam še na dnevno.

Letos pa bo!

clock-img

11.08.2006, 22:13

clock-img

copka77

pencil-img

158

meni pa je full lepa.user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2006, 11:41

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Jaz pa ne vidim albuma od kuhinje user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

13.08.2006, 19:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*

Jaz pa ne vidim albuma od kuhinje user posted image

Tudi jaz ne user posted image

clock-img

13.08.2006, 20:26

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Slike sem zbrisala, ker bom naložila nove. Kmalu bo album spet na ogled. Dopolnjen.

Letos pa bo!

clock-img

15.08.2006, 21:42

clock-img

lu155

pencil-img

285

jst bi tut rada vidla to kuhinjouser posted image

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

16.08.2006, 17:22

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Sem že mislila, da sam meni ne pokaže slik!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem