za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Včeraj je umrl naš kuža. Bil je pikinezer, star komaj leto in pol. Z hšerko sma šle na sprehod in je letel za nama. nisma ga vidle, dokler niso začele škripat gume. Letl je na glavno cesto in pred mojimi in Eminimi očmi ga ja povozil avto. . takoj smo ga peljeli k zdravniku, ki je smo dober kilometer vstran od nas, ampak na žalost je prej poginil.
07.10.2011, 12:09
donna22
2185
IZVIRNO SPOROČILO: čupa
Včeraj je umrl naš kuža. Bil je pikinezer, star komaj leto in pol. Z hšerko sma šle na sprehod in je letel za nama. nisma ga vidle, dokler niso začele škripat gume. Letl je na glavno cesto in pred mojimi in Eminimi očmi ga ja povozil avto. . takoj smo ga peljeli k zdravniku, ki je smo dober kilometer vstran od nas, ampak na žalost je prej poginil.
Vem, kako ti je ...
07.10.2011, 13:31
tonksi
13
ojoj vem kako je to..
nam je tudi dobro leto star mops poginil, ko smo ga peljali na neko rutinsko operacijo. Če bi vedeli, da ga nazaj ne bomo dobili, bi bil sedaj še vedno živ
Smo pa tudi vsi jokali .
Najbolje je da si čim hitreje kupite novega psička, z njegovo prisotnostjo boste lažje preboleli Rokija
07.10.2011, 13:37
Jada82
1962
Mi smo imeli pa muca Rokija ... bil je najboljši maček daleč naokoli ... pa že ene 6 let je bil star ... No, pa ga je letos junija tud avto povozil ... in to soseda na domači cesti ... pa vsi smo bili zunaj .... Bilo nam je zelo hudo ... Ampak jaz nisem hotela takoj novega muca ... se mi zdi, da moraš najprej tega preboleti ...
Saj bo ... čas res celi rane!!!
07.10.2011, 15:15
ajataja
1672
13.10.2011, 19:16
hmm...
2867
Hudo je, vem.
Meni je avto povozil muco.