cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naš kuža Roki :(

clock-img

07.10.2011, 11:49

clock-img

čupa

pencil-img

124

Včeraj je umrl naš kuža. Bil je pikinezer, star komaj leto in pol. Z hšerko sma šle na sprehod in je letel za nama. nisma ga vidle, dokler niso začele škripat gume. Letl je na glavno cesto in pred mojimi in Eminimi očmi ga ja povozil avto. user posted image . takoj smo ga peljeli k zdravniku, ki je smo dober kilometer vstran od nas, ampak na žalost je prej poginil. user posted image user posted image

clock-img

07.10.2011, 12:09

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: čupa

Včeraj je umrl naš kuža. Bil je pikinezer, star komaj leto in pol. Z hšerko sma šle na sprehod in je letel za nama. nisma ga vidle, dokler niso začele škripat gume. Letl je na glavno cesto in pred mojimi in Eminimi očmi ga ja povozil avto. user posted image . takoj smo ga peljeli k zdravniku, ki je smo dober kilometer vstran od nas, ampak na žalost je prej poginil. user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vem, kako ti je ... user posted image

clock-img

07.10.2011, 13:31

clock-img

tonksi

pencil-img

13

ojoj user posted image  vem kako je to..

nam je tudi dobro leto star mops poginil, ko smo ga peljali na neko rutinsko operacijo.
Če bi vedeli, da ga nazaj ne bomo dobili, bi bil sedaj še vedno živ user posted image user posted image  

Smo pa tudi vsi jokali user posted image .

Najbolje je da si čim hitreje kupite novega psička, z njegovo prisotnostjo boste lažje preboleli Rokija user posted image

clock-img

07.10.2011, 13:37

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Mi smo imeli pa muca Rokija ... bil je najboljši maček daleč naokoli ... pa že ene 6 let je bil star ... No, pa ga je letos junija tud avto povozil ... in to soseda na domači cesti ... pa vsi smo bili zunaj .... user posted image user posted image user posted image user posted image  Bilo nam je zelo hudo ... Ampak jaz nisem hotela takoj novega muca ... se mi zdi, da moraš najprej tega preboleti ...

Saj bo ... čas res celi rane!!!

clock-img

07.10.2011, 15:15

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2011, 19:16

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Hudo je, vem.user posted image user posted image user posted image

Meni je avto povozil muco.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

15.10.2011, 13:26

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Hudo je, vem.user posted image user posted image user posted image

Meni je avto povozil muco.user posted image

Če lahko tukaj še povem.
Mi pa smo danes dali uspavat mačka, starega 13 let. Preveč se je mučil.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sem žalostna.user posted image Druga izguba muce, kot sem zgoraj napisala, je eno že povozil avto.

< Sporočilo je popravil hmm... -- 15.10.2011 13:28:09 >

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem