cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NOCE MLEKA

clock-img

16.09.2009, 15:03

clock-img

romy27

pencil-img

132

pozdravljene,

moja user posted image  je stara 15 mesecev in ze nekaj tednov imava probleme z jutranjim obrokom. Do sedaj je pila Aptamil3, katerega pa noce vec. Probala sem tudi kravje mleko,celo kozje in vse zavraca.

Ne vem vec kaj si izmislit, da bi zjutraj popila malo mleka..prosim za kaksen nasvet

pa se to: do kdaj ste prekuhavale vodo, za pripravek mleka?

lp

clock-img

16.09.2009, 15:24

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

ne rabiš si nič izmislit,pač noče
prekuhavala vodo do 6 meseca

clock-img

16.09.2009, 17:19

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne vem, zakaj bi jo silila. Če noče, noče. Sej če je ml. izdelke, pa tako dobi vitamine in kalcij.
Lahko ji ponudiš tudi kakav.

clock-img

16.09.2009, 17:21

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: romy27

pozdravljene,

moja user posted image  je stara 15 mesecev in ze nekaj tednov imava probleme z jutranjim obrokom. Do sedaj je pila Aptamil3, katerega pa noce vec. Probala sem tudi kravje mleko,celo kozje in vse zavraca.

Ne vem vec kaj si izmislit, da bi zjutraj popila malo mleka..prosim za kaksen nasvet

pa se to: do kdaj ste prekuhavale vodo, za pripravek mleka?

lp

ponudi ji čokoladno mleko, jagodno al z okusom vanilije; naj zjutraj spije actimel al kaj podobnega sicer pa če zaužije dovolj mlečnih izdelkov, je ni treba silit z mlekom.....

clock-img

16.09.2009, 20:31

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ko smo tavečjemu ukinili flašo z mlekom (zelo pozno sicer, pri dveh letih in pol), ni naslednji dve leti spil niti kapljice mleka, niti pojedel žličke skute, jogurta, pudinga, tudi čokolino ni prišel v poštev. Nič. Zdaj je star pet let in zadnje mesece tu pa tam spije deci mleka, recimo 3x na teden. Pa kaj čem, pač noče. Zdaj je vsaj precej drugih reči, prej ni jedel praktično nič...

clock-img

16.09.2009, 20:34

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Actimel se lahko da tako malim?

clock-img

16.09.2009, 21:46

clock-img

novakatja

pencil-img

130

Naš pri skoraj dveh letih sploh ne pije mleka. Kakšno skutko poje, pa v vrtcu mlečni zajtrk (upam!). Pa sem se nehala sekirat.

clock-img

24.10.2009, 18:16

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa mu daj od Mulupe gutten morgen kašico mogoče bo jedel. Če ne pa kaj drugega...saj nič ne moreš če noče.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

24.10.2009, 18:23

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša je potem nekaj časa pila od novalaca mleko, ki ima okus po vaniliji..zdaj je tudi to ukinila in je nora na kakav user posted image  ji kupujem tistega od milupe, ki vsebuje adaptirano mleko in vitamine.

clock-img

25.10.2009, 11:30

clock-img

Maya80

pencil-img

134

Moj je tudi star 15 mesecev in noče nobenga mleka. Ko se je pri osmih mesecih nehal dojiti ni vec hotel mleka.Tudi jaz bi rada, da bi kdaj pojedel kakšen gris ali kaj podobnega.

clock-img

25.10.2009, 14:21

clock-img

onur

pencil-img

2700

kakav  ji kupujem tistega od milupe, ki vsebuje adaptirano mleko in vitamine

obstaja od milupe kakšen kakav?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem