cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NM in EA

clock-img

12.12.2009, 17:49

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Pozdravljene.

Danes sem izvedela, da naj EA ne bi bila več vedno dosegljiva v NM user posted image , kot je bilo to prej (preden je bila plačljiva). Me je totalno šokiralo ker brez EA ne bi rada rodila user posted image . Povejte izkušnje tiste, ki ste v zadnjem času rodile v NM. Ste dobile EA?

clock-img

12.12.2009, 19:40

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

prje pokliči v P pa vprašaj
Sicer pa tudi brez EA boš rodila,samo če se boš bala bo vse skupaj težje
veliko je na psihi

clock-img

12.12.2009, 21:20

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ja, vsekakor bom prej poklicala. Drugače grem pa v Postojno. Moj pravi, da nisem normalna. No, pa naj gre on rodit. user posted image  

clock-img

12.12.2009, 21:35

clock-img

luan

pencil-img

716

Rodila sem 24.11. v porodnišnici v NM in dobila EA.Dr. Maksl je v popoldanskem času prišel od doma in mi jo nastavil.Je pa res, da sem že dopoldne ko sem prišla v porodno povedala, da želim EA.Tako, da so se že takrat dogovorili, kdo mi jo bo nastavil.Moram pa reči, da je EA zakon, imela sem zelo lep porod.<sploh, če primerjam s prvim, ko sem imela umetne popadke.
Najbolje pa, da prej pokličeš in se dogovoriš.

clock-img

12.12.2009, 21:52

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Luan - to je pa lepo prebrat. Torej so šanse za EA. user posted image user posted image

clock-img

13.12.2009, 08:26

clock-img

evangelie

pencil-img

310

Punce, mene pa zanima ali je v NM porodnišnici kakšen nočni vhod? Jutri imam PDP, pa ne bi rada ponoči bluzila okoli porodnišnice in iskala kakšnih odklenjenih vratuser posted image

clock-img

13.12.2009, 12:45

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Pozvoniš tam pri rampi in ti vratar odpre rampo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem