cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NFT ZD Šiška

clock-img

24.01.2008, 19:51

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

1. Hodi katera?
2. kako ste zadovoljne?
3. Katero fizioterapevtko imate?

clock-img

26.01.2008, 19:03

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Kaj res čisto nobena ne hodi???

Lahko mi pišete tudi na ZS, gre se zato da bi mi radi zamenjali fizioterapevtko in bi mi bilo najbližje ZD Šiška.

clock-img

28.01.2008, 08:11

clock-img

martina1234

pencil-img

8

Hojla,
jaz hodim z mojim dojenčkom na fizioterapijo v ZD Šiška. Delamo z fizioterapevtko Vesno Kočevar, je zelo prijazna ženska, naš mali je samo dvakrat na zečetku terapije jokal, zdaj pa uživa pri njej in lepo napreduje v razvoju. Mislim, da si lahko brez skrbi, če boš hodila k njej.
LP

clock-img

29.01.2008, 14:11

clock-img

rose

pencil-img

276

Mi smo tudi hodili k Vesni. In je res prijazna, lepo vse razloži, moja je fuul uživala pri njej, sploh domov ni hotela user posted image  SUPER!!

clock-img

30.01.2008, 13:46

clock-img

amg

pencil-img

10

Od tretjega mes. naprej hodiva k Vesni Hočevar. Full je faca, vse razloži in zna z dojenčki. Pozanimaj se, če te bo sploh lahko vzela, ker je zelo zasedena.
Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem