za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Mogoče malce čudno vprašanje, a mi mogoče vseeno lahko pomagate.
Hodila sem s punčko v ZD Kranj na nevrofizioterapijo pa bi rada našla kak kontakt od terapevtk Alenke ali Vesne, zaradi ene malo bolj privat zadeve...
Zanima me, če ima katera kake kontaktne informacije ali pa direktno številko od katere izmed njiju? A ve katera kdaj dela katera od terapevtk?
H kateri terapevtki v Kranju hodite? Kako ste zadovoljne?
lp, Neda
19.02.2008, 09:23
katjes
530
Tukaj ti dajem telefonsko št. od sobe, kjer se izvaja terapija. Pokliči, pa vprašaj kdaj kakšna dela. 04-208-22-14
Mi je pa osebno Vesna bolj simpatična od Alenke!
19.02.2008, 10:40
nancy300
55
A vi hodite tja?
lp, Neda
30.07.2009, 12:10
nancy300
55
Ojla,
Ponovno bi vprašala, katere terapevtke sedaj delajo na NFT v ZD Kranj?
Ali še dela tudi gospa Marija?
Hvala!
LP
30.07.2009, 19:18
Katy78
3275
Marija še dela, menda pa bo od septembra dalje samo še po 4 ure. Potem delajo še tri, Vesna, Špela in še ena, za katero ne vem imena. Špela je mlada, nova, super prijazna, zna z otročki, sem zelo zadovoljna.
24.03.2013, 15:31
nancy300
55
Živjo!
Govori se menda nekaj o tem, da bo ena od nevrofizioterapevtk v ZD Kranj imela privat?
Ali katera kaj ve? Enkrat je že bilo govora o tem?