cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NE ODDAM

clock-img

03.10.2005, 20:10

clock-img

Timotej

pencil-img

124

Ne oddam svojega navadnega belega psa. oopa, psičke ,  maltežanke, ker je tak biser in taka pridnica, da je kar hudo. A še ima ktira takega psička?

clock-img

03.10.2005, 21:07

clock-img

Anonimen

Ja, jaz. Je ne oddam za nič na svetu.user posted image

clock-img

03.10.2005, 21:08

clock-img

Anonimen

Aja, samo ni maltežanka, če si to mislila. Je višavska scrkljanka.

clock-img

04.10.2005, 09:53

clock-img

Timotej

pencil-img

124

Splišni, jst bi tudi še fulmela višavskega terierčka. So mi taki luštkani,s tistim repkom, pa ušeski, da kr boli. Verjetno si bomo čez nekaj let umislili še enega user posted image

clock-img

04.10.2005, 19:42

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Tudi jaz ne (od)dam za nič na svetu našega hiperaktivca. Sicer ni ne višavc ne maltežan, ampak koker španjel, je pa tudi bele barve, z  rjavimi ušesi in še nekaj rjavimi fleki.  

clock-img

04.10.2005, 23:19

clock-img

Anonimen

Kljub vsem tezavam in nevzgojenosti in vsemu, kar pac spada zraven, nase podivjane scrkljane Lune ne dam, pa konc! user posted image user posted image

clock-img

05.10.2005, 05:42

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Naša Arica(yorshirski terier)jo ne oddam za nič na svetu.Imamo jo že 9 let in je scrklana 300 na uro.Sedaj trenutno mi greje noge pod računalnikom.Je taprava dama,pedenamo jo z samo najboljšim in zelo utrujenauser posted image .Največji podvig zanjo je skok iz kavča v njeno škatlo(košaro).Zelo pa rada hodi na sprehode,ko je lepo vreme,če je dež,je niti pod razno ne spraviš ven,še polula se expresno takrat.V glavnem,naša Ara je za nas družinski član,ki gre z nami vsepovsod,čeprav poslušam opazke,da je na baterije itd.,ampak nas to ne gane.
Jst pravim tako."Vsako tele ima svoje vesele"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

06.10.2005, 12:48

clock-img

Timotej

pencil-img

124

Hojla! Sem tolk vesela, da imate tako rade tele naše "ljubljenčke". Mi imamo na naslednji nakup psička favorite: višavski terier, yorkshirski terier, shit zu ali maltežan. Vsaj moji družini to naše puhasto belo drobno pasje bitje res polepša vsak dan. Moj user posted image  pravi, da je psička edina, ki ga je vesela ko pride domov res vsak dan ob vsaki uri. Tudi pri nas ji dajemo najboljšo hrano, nego , torej vse naj naj... Velikokrat razmišljam, kako so lahko srečne te naše živalice, koliko ljubezni, časa in pozornosti dobijo od nas, nekateri drugi psi v soseščini pa niso niti enkrat na mesec sprehojeni, da se o ravnaju z otroci sploh ne pogovarjamo.

clock-img

06.10.2005, 14:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Res je lepo brat še tale forum. Ker sama pač še nimam dojenčka, sem pa zato mamica štirinožnemu otročku, za katerga bi dala tud svoje življenje.

clock-img

06.10.2005, 15:27

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Tudi jaz ne oddam naše samojedke in našega labradorca, oba posvojena iz zavetišča.

clock-img

06.10.2005, 16:41

clock-img

*NaDy*

pencil-img

21

Tudi mi ne odamo naše mešanke, ki je podobna maltežanu samo da je sive barve.user posted image

clock-img

08.10.2005, 17:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem