cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NALEPKA: Otrok v avtu

clock-img

03.12.2005, 10:13

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Zanima me ali je zakonsko določeno za to nalepko: Otrok v avtu, da jo moraš imeti ali ne?

Nekateri jo imajo, spet drugi ne ?
Midva sva se sicer odločila , da jo bova imela v vsakem primeru, ampak fajn je vedeti, če je to obvezno.

clock-img

03.12.2005, 10:19

clock-img

Morgaine

pencil-img

103

Jaz mislim, da je izbira vsakega posameznika ali jo bo imel ali ne, da to ni zakonsko določeno.
Jo pa tudi midva imava!

clock-img

03.12.2005, 12:39

clock-img

ameli

pencil-img

871

Gotovo ni zakonsko določeno, ker bi potem bile določene mere, oblike,....Tudi mi jo imamo, tisto od sončeka (z imenom in sliko našega malčeka)

clock-img

03.12.2005, 12:43

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Kje pa to dobiš Ameli?Z imenom?!?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

clock-img

04.12.2005, 20:30

clock-img

l4ur4

pencil-img

44

Nekje sem dal delati tako nalepko za kolega, da sem sam poslal sliko in so jo naredili, vendar je zbledela po enem mesecu, namreč natisnjena je bila na navadni foto papir oz. nalepko - kar sem pogruntal, da bi jo lahko sam doma naredil :) ... zato ... ?

Se kje da dobiti magnetne "nalepke"?

< Sporočilo je popravil l4ur4 -- 4.12.2005 20:31:40 >

clock-img

10.12.2005, 08:18

clock-img

tita2006

pencil-img

86

Nalepke na zadnjem vetrobranskem steklu po mnenju nemške avto moto zveze ADAC popolnoma NIČ ne pripomorejo k večji varnosti otrok v avtomobilih. Razlog: hujši naleti se zgodijo pri večjih hitrostih in povzročitelj nesreče ne opazi nalepke.

clock-img

10.12.2005, 21:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

Nalepka zakonsko ni obvezna.

Midva jo bova mela, eno tako hecno, ker mi jo je podaril mojuser posted image  v trenutku nosečnosti, ko sem bila na totalni nuli. On pa je verjel....

clock-img

10.12.2005, 21:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: tita2006

Nalepke na zadnjem vetrobranskem steklu po mnenju nemške avto moto zveze ADAC popolnoma NIČ ne pripomorejo k večji varnosti otrok v avtomobilih. Razlog: hujši naleti se zgodijo pri večjih hitrostih in povzročitelj nesreče ne opazi nalepke.

Zato je mi nimamo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

10.12.2005, 23:04

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz je tudi nimam.,iz istega razloga,kot pravi Tita 2006.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.06.2012, 09:36

clock-img

AngelinaJ

pencil-img

6

Taka nalepka otrok v avtu z imenom je / so tukaj:
http://www.mybaby.si/index.php/default/v-avtu/otroske-nalepke-avto.html

clock-img

17.06.2012, 23:47

clock-img

Patricija32

pencil-img

77

Mi smo naročili pri http://www.reklamnetablice.com/?a=44 pa potem sem jih še par dala izdelat za darilca

clock-img

02.07.2012, 10:37

clock-img

tinka55

pencil-img

11

Mi smo nalepko otrok v avtu že drugič naročili na otrokvavtu.com , saj so edini, ki imajo tudi za več otrok in edini kjer so nam z video demonstracijo dokazali kako enostavna je namestitev njihovih nalepk...

clock-img

11.06.2016, 17:08

clock-img

joži11

pencil-img

3

Tu imate nekaj zanimivih nalepk za avto http://domisli.si/45-avto-nalepke

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem