cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NAJEM BABICE ZA POMOČ PRI PORODU

clock-img

24.01.2005, 15:25

clock-img

žabica

pencil-img

68

Ko sem pred tremi leti rodila so mi kolegice povedale, da se lahko zmeniš z določeno babico, da ti pomaga pri porodu, ampak da ji moraš za to plačati. Ali katera ve, če to še obstaja?

clock-img

24.01.2005, 19:10

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Moja kolegica je tako rodila lani - zmenila se je z eno izmed babic in ji plačala 30 000 sit. Prišla od daleč v porodnišnico prav zaradi nje in bila ves čas poroda samo z njo - ji maximalno pomagala pri porodu in ji dala vse mogoče za lajšanje bolečin ipd......

Kolegica je bila full zadovoljna in naslednjič se bo gotovo spet odločila za njo - tako mi je takrat rekla.

Lp :muca:

clock-img

25.01.2005, 08:13

clock-img

žabica

pencil-img

68

Najlepša hvala za odgovor. Ali mogoče veš, kako se da priti v stik s kakšno babico?

clock-img

25.01.2005, 20:29

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Žal ne bi vedela. :( Z omenjeno kolegico pa že dalj časa nimam stikov - zaradi tega pa je ne bi rada klicala.

Čudno se mi zdi, da ti nobena ne odgovori nič konkretnega :zmeden2: Tudi meni osebno bi te inf. zelo prav prišle.

Lp :muca:

clock-img

26.01.2005, 09:27

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz sem sodelovala od 32.tedna naprej in še po porodu.In nisem nič plačala.Seveda pa sem šla rodit,kjer je ona zaposlena.

:muca:

clock-img

26.01.2005, 11:24

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Tudi jaz sem sodelovala z babico že od 34 tedna nosečnosti in še po porodu. Res mi je zelo pomagala in ni bilo primerjave s prvim porodom. Tudi ona je bila zaposlena v tisti porodnišnici kjer sem rodila. Plačila ni hotela, pa smo ji vseeno dali kuverto s 15.000sit in je bila hvaležna.

Lp

clock-img

26.01.2005, 11:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi imamo babico v sorodstvu...tko da me je spremljala skoraj od zacetka nosecnosti...pri porodu je bla tudi zraven,ceprav smo sli pol rodit s CR...je pa vsaj malega takoj prevzela :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem