cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Muca mešanka z birmanko

clock-img

06.12.2008, 18:18

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

oz.ali kdo ve kje bi dobila muco,mešanko z birmanko,kako naj napišem...
samo,da je v takih barvah kot birmanka.color pointed

clock-img

06.12.2008, 19:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

oz.ali kdo ve kje bi dobila muco,mešanko z birmanko,kako naj napišem...
samo,da je v takih barvah kot birmanka.color pointed

A kar 2 člana boste dobil naenkrat?user posted image

clock-img

06.12.2008, 19:53

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

pejd v zavetišče pouprašat ,kakšne mačke imajouser posted image  al pa napiš oglas, da iščeš tazga mačka.user posted image

clock-img

06.12.2008, 20:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.12.2008, 21:17

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Taka je naša porednica:

user posted image

Mešanca z birmanko boš pa težko dobila, ker je birmank malo. Že birmanka  iz  istega legla kot je moja, le , da je imela pomankljivosti je bila precej draga.

Včasih sem imela perzijko in se je tudi "ženila" s plebejcem. Mucki so bili res enkratni, lepši kot ona.

clock-img

06.12.2008, 22:28

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Joj robinzon kako je lepa..

mami je imela mucka,v bistvu mama od maminga mucka je bila podobna birmanki-mešanka in se je sparila s sosedom pa so ven prišli bili taki mucki,neverjetni no,kot taprave birmanke.

in tistega mucka je vzela enkrat ven pred hišo in so ga ukradli,je še zdaj žalostna.pa sem mislna k ima roj.dan,da ji poiščem enega.user posted image pa nikjer ne najdem.
"tapravi¨"pa so tud tam do 700€.

a vaša ima kaj mladih?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 6.12.2008 22:29:21 >

clock-img

06.12.2008, 22:32

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: robinzon

Taka je naša porednica:

user posted image  
Že birmanka  iz  istega legla kot je moja, le , da je imela pomankljivosti je bila precej draga.

A lahko samo vprašam v kateri mačkarni ste jo kupili? Iščem namreč ponudnike seal point barve, pa je v Sloveniji veliko pomanjkanje. Imajo samo tabby.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

06.12.2008, 23:34

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Moja je  iz vzrejališča Mac Kahlil's iz bližine Maribora, stara bo štiri leta.  Takrat so bili vsi mački taki kot moja. Kasneje vem, da je bil nabavljen tabby samec. Pozanimaj se pri ga. Ini, kakšna so legla.Ne vem, če je poleg te sploh še kakšna mačkarna v Slo, ena je bila na Primorskem, pa jo ne zasledim več. Mogoče kdo pari, če si je nabavil  partnerja svoji muci v tujini, ker tukaj so si  po mojem precej v sorodu.

Olive, cena se začne pri 700€, to je bilo pred štirimi leti, kako je danes, pa ne vem. Parila je ne bom, ker sem jo dala kmalu sterelizirat.   Sem imela prej perzijko in enkrat rodovniške mladiče in vam povem, da ni tako enostavno imet mladiče, kot zgleda na prvi pogled.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem