cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mp3 na Internet strani?

clock-img

26.12.2005, 15:01

clock-img

Anonimen

V računalniku imam en komad, ki bi ga rada imela na svoji Internet strani. Pa ga ne znam spraviti tja. Ne morem ga kopirati, ne morem narediti linka, nič takega. Jaz bi pa rada, da recimo nekdo, ki brska po moji Internet strani, lahko klikne na, kaj pa vem, naslov tega komada, in ga potem tudi posluša. Kako naj to izvedem? Z Interneta dol znam kopirat, gor na Internet pa ne znam nič spraviti, mater...

clock-img

26.12.2005, 21:51

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Najprej moras seveda imeti prostor na nekem strezniku, kjer imas svojo spletno stran. Potem se pa pozanimas pri internetnemu ponudniku, kjer gostujes, kako tja spravis neko datoteko. Sicer pa, ce ze imas svojo internetno stran, potem to najbrz ze ves?

No, poleg tega, pa moras vedeti, da za nadaljno distribucijo nekega avtorskega dela potrebujes tudi pravice in ustrezna dovoljenja. Tudi, ce si sama to avtorsko delo dobila na internetu. Ponavadi, teh pravic nima nihce drug, kot zalozba, ki je zalozila neko skladbo.


_____________________________

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

clock-img

01.01.2006, 13:13

clock-img

Anonimen

Odvisno, kjer mas svojo stran. Na tripodu mas to opcijo, da ti kakrsna koli uploadana glasba igra na tvoji strani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem