cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mozoljčki po obrazu - kaj je to?

clock-img

13.06.2013, 12:34

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Naša enoletnica je v roku dveh dneh dobila vse polno gosto nasajenih mozoljčkov po obrazu (zgleda kot fleki), nahajajo se ob nosu pod očesom pa grejo tudi vse do ušes.

Ni nobenih drzgih znakov bolezni.

Še pediater je debelo gledal. Ve katera kaj bi to lahko bilo?

Ne zgleda kot alergija, niti kot kaka standardna bolezen (peta, šesta,škrlatinka itd). Mozoljčki so samo po obrazu (zgornji del), ne srbijo, nič.

Zdaj smo dobili eno agresivno kremo, upam da pomaga. Canasten ni pomagal.

clock-img

15.06.2013, 17:56

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Viroza! Moj mali je star 11,5 mes in je bil danes teden ves pikast, tako kot opisuješ. Ker smo šli v pon. na morje sem ga v nedeljo peljala k dežurnemu in je rekla da je to viroza in da je tisti vikend imela celo četico pikastih minijev. Pri nas so pikice izgine po cca 3,5 dneh. Je pa sedaj FULL prehlajen...teče mu iz noska, kašlja, gnojne oči...ne vem pa če ima to kakšno vezo, ker ta prehlad mu je podaril starejši brat.

clock-img

17.06.2013, 13:29

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Aja?

ker ji res teče z nosa, malo pokašljuje, gnojne oči...za piko na i pa je dobila še rahlo vročino, ki vztraja že 4. dan. Tudi (ena druga) zdravnica pravi da je viroza.

Torej pravzaprav teh mozoljčkov sploh ne bi rabili zdravit (mazat)....?

no upam da je res vse skupaj viroza, takšnih simptomov (mozoljev) namreč pri virozi še nisem videla....

hvalauser posted image

clock-img

18.06.2013, 08:43

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Vročina upada, zdaj je pa dobila še pikice po trupu....peta bolezen? Znaki prehlada izginjajo.

clock-img

18.06.2013, 09:52

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Pri nas ni nič vročine, le grozen kašelj in gnojne učke. Smo bili včeraj pri zdravniku in so pljučka čista, tako da...ne vem od kod toliko sluzi, ker komaj požira izkašljan produkt.

clock-img

18.06.2013, 10:00

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Naša 5 letnica ima tudi kar naenkrat zelo mozoljast nos - samo po levi strani. user posted image
Sicer je zdrava, nič prehlajena, vse ok.

Vzrok? Pojma nimam user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem