cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Movie maker - nujno

clock-img

20.02.2006, 11:31

clock-img

Anonimen

Imam en velik problem. Do petka moram spravit skupaj filmcek iz 70 slik in 4ih filmckov (veliki so pa 22,8MB, 19,2MB, 46,8MB in 38,4MB), skupaj z zacetno in odjavno spico, glasbo v ozadju in komentarji na slikah in vizualnimi prehodi.

In zdej me windows movie maker zeza, ker kar zablokira, ko dodam vse to, plus tega ne morem nastavit dolzine ene slike vsaj na 10sek, ker je nastimano na 5sek (pa ceprav sem spremenila v nastavitvah), na casovni premici mi pa nekak ni do tega, da bi vsako od 70 slik prestavila, pa se steka vse skupaj.

V pinnaclu tega ne morem delat, razen te filme, ki jih dam dol iz kamere (to so pa teli 4 v oklepaju). Pridejo pa filmcki vmes med slike, ker bo to za darilo in si pac dogodki sledijo po letih.

Kaj sploh hocem? En pameten, easy program, ki ga lahko cimprej snamem dol z neta, al pa nasvet/dodatna navodila glede movie makerja. Zdej grem tam probat se eno stvar, potem bom pa znorela! Ker mi je trikrat cist vse zastekal. user posted image

Help!

Riba

clock-img

20.02.2006, 19:14

clock-img

Anonimen

Sm ze nardila. Nekak.

Ampak se kak boljsi program bi pa tut mela.

clock-img

21.02.2006, 10:54

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Adobe Premiere. Bolj kompliciran, samo zelo dober. V kombinaciji z Adobe After Effects sploh. Ju ne poznam dobro, ju bom pa spoznal.

clock-img

28.02.2006, 09:49

clock-img

walter

pencil-img

13


rabiš torej nekaj preprostega in nekaj kar si lahko na brzino preneseš iz interneta... evo: AVID FreeDV... zelo preprosto, ima pa skoraj vse funkcije ta pravih non-linear video editorjev, kot je npr. Premiere, katerega tudi sam uporabljam...


_____________________________

Zrak je glavni!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem