cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Montignac

clock-img

26.11.2007, 12:56

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Odločila sem se, da ne potrebujem dodatnega vzgona, kadar grem v vodo, sploh pa sicer ne, tako da nameravam plavalne obročke okoli pasu odstraniti. Po Montignacu.
Naty-taja mi je posodila knjigo, ampak imam več težav, rpeden začnem - recimo ne jem lososa, gob, sira s plesnijo.... Noter pa tone receptov ravno s temi 'sestavinami'...
Je katera tako prijazna, da mi prepišem nekaj jednilnikov, ker me moti pri receptih, da so notri številne sestavine, za katere nimam pojma, kje naj jih dobim:
- repično olje
- fruktoza
- sveže začimbe - kje naj to hranim????
pa še 1000 stvari....

En kup preprek, tako da se meni ta dieta sploh ne zdi enostavna...user posted image user posted image

Kakšen nasvet, spodbudna beseda?  Kaj pa recimo kvas? Če bi si sama pekla kruh?
Pa jajca- samo kuhana?

clock-img

26.11.2007, 14:22

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Hej!

A si prebrala tudi knjigo Jem, torej hujšam? Ker njegova knjiga receptov je res nekoliko neprimerna za naše okuse.

repičnega olja tudi jaz ne poznam, sem pa sladkor bolj ali manj v celoti zamenjala za fruktuzo - dobiš jo praktično povsod, najcenejša je pa v DM-u, njihova blagovna znamka.

Tudi jaz sama pečem kruh, kvas seveda uporabim, moko pa povečini kupim ali v mlinu ali pa v trgovinah z zdravo prehrano. Ko je ohlajen, ga narežem na kose in po kosih jemljem ven.

Pa oglasi se tudi nekaj tem nižje na temi o Montiju!


_____________________________

lp

clock-img

26.11.2007, 15:02

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

HuAnitka, mal si preberi tukaj ali pa tukaj .  

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

26.11.2007, 16:38

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

OJ Huanitka! Če si prebrala obe knjigi veš, kaj lahko in kaj ne! Vsaj približno, če se ti pojavi pa kako sprotno vprašanje pa kr na temo Montignac vprašaj al pa pobrskaj pa boš našla. Ne preveč komplicirat. Ti samo cuker, belo moko in prašičji futer izloči pa jej tri obroke na dan po sistemu ločevanja in to ti je osnova. Če ti naprimer otroc ne dopustijo normalnega kosila ( user posted image )  si pa jajca spečeš pa kako solatko zraven pa je!
Prilagodi si tisto, kar skoz kuhaš in se ne oziraj na tiste nemogoče sestavine. malo kreativnosi, pa bo!


_____________________________

MONTIGNAC

clock-img

26.11.2007, 21:58

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Kaj pa kostanj? Že krompirju se bom težko odrekla, kostanj pa mi je ena najljubših hran...
Ga lahko jem, pečenega vsaj? (s emi zd, da spada bolj med prašičji futer kot kam drugam....user posted image )

clock-img

27.11.2007, 07:15

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Tudi kostanj ima visok GI  -60.

Tabele imaš na Montgnacovi starni.
http://www.montignac.com/en/ig_recherche.php


_____________________________

lp

clock-img

27.11.2007, 08:49

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Ja, pa kje si ti zdej našla kostanj? user posted image Ne rečem, ko je sezona, sam zdejle se mu pa jaz čist z lahkoto odpovem. 

_____________________________

MONTIGNAC

clock-img

27.11.2007, 09:43

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Natika, v mestu, ob Zvezdi, mi smo stalni odjemalci, vsi 4 pojemo 2 merici na dan - vsaj...
Lani oz. letos so ga prodajali do marca, prave italijanske debele marone.... In potem je kriza, če malima lupim, pa jima piham, da ne bi kakega v usta dala...

Tako da kostanj me vsako popoldne obrkožauser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2007, 14:04

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Ma, Huanitka, sej če boš kakega dala v usta, ne bo panike! Mogoče bo šlo bolj počasi dol, to je pa tudi vse. Seveda pa res samo enega za lušte in nikakor ne več. kaj pa če začnete  čez tržnico hodit in obidete kostanjčkarja? user posted image Ne resno, sej ni tak komplicirano. Pa če se vzdržiš naprimer en mesec - kaj je to z večnostjo- pa takrat zatiskaš oči, ko mečeš stran, kar maladva ne pojesta, pa ko drugi jedo, kar ti ne smeš. Sej se moraš prav zavestno prepričevat, da ne boš ampak to traja samo kak teden, potem pa ti enostavno ne paše, ker se tako dobro počutiš po tej Montignacovi hrani, ko nisi nikoli napihnjen in se v cotah počutiš vedno bolje in potem je veliko lažje zdržat še drugi tretji in četrti teden, pa je mesec že naokoli! Pa stopiš po enem mesecu na vago in ...si ful vesela, ker ti vaga pokaže od 5-10 kg manj (odvisno od tega, koliko je bilo res viška) po moje pri tebi bo bolj pri 5, al pa tudi ne? Pa ko so ti vsi stari kostimi prav....user posted image Dej zdrži no....

_____________________________

MONTIGNAC

clock-img

28.11.2007, 13:25

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Ej, to je ful ful kriza...
Hodim po terenu, pa ful je mrzlo, pa mi ponudjo recimo prejle čaj, take verne stare gospe, pa rečem, da bom, samo nesladkan, vmes grem delat, pa me čaj čaka, spijem požirek, pa SLADKAN????!!! In mi je bilo nerodno, da bi ga šla pljunit in ga zavrnila - beri_: verne, prijazne gospeuser posted image , pa sem ga popila.... Pa milijoni ptice, keksov, sladic pred nami takoj, sodelavka je jedla, jaz, ki sem bila ponavadi pri tem tako pridna, pa nič...
Me še ona zbada, češ kaj mi je, jaz pa samo nmosnice tiščala skupaj, da nisem vonjala slastnega pecivauser posted image user posted image user posted image
Natika, ti kontaktiram še na ZS, ker meni marsikaj še ni jasno...

clock-img

29.11.2007, 21:47

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Ja, Huanitka, ti kr. Ja, moraš pa imet kr voljo v poplavi vseh teh dobrot, še posebej, ker se bliža veseli december. Naj ti povem, da sem jaz v zadnjih dveh dneh spekla štiri vrste peciva in keksov, pa me tako ne ganejo, da niti nisem probala, kako je. Sem pa imela krizo danes, ko zaradi laufanja nisem imela časa pošteno kosit in ... zvečer ni bilo doma nič konkretnega in sem probala eno breskvico - mi je pa kr slabo ratalo! Tak da sem šla skor k tašči po navaden kruh... pa sem se spomnila, da imamm polnozrnat toast in sedaj grešim s toplimi sendviči (prva prava hrana danes). Torej nauk iz moje zgodbe sledi....nikar ne izpuščaj obrokov in se dobro najej pri vsakem,še posebej pri zajtrku in kosilu, da ne bo zvečer krize....
Bom jutri bolj pridna!
Srečno.


_____________________________

MONTIGNAC

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem