cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Montaža komarnikov?

clock-img

24.03.2010, 13:48

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Naročila bi en fiksni komarnik. Imam ponudbo z montažo in brez. Zanima me, če je katera (oz. slabša polovica) montirala kar sama? Je preprosta zadeva, al kako?

Neumno mi je dat dnar za nekaj, kar sam mal zvrtaš. Lamelne zavese sva montirala sama, šala mala, bi bil stranj vržen dnar, če bi vzela z montažo, tko da me zdej zanima še za tole?

clock-img

24.03.2010, 13:53

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Naši fiksni komarniki so za montažo res enostavni (Arcont). Imajo spodaj in zgoraj en tak zob in samo zatakneš za okvir. 

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

24.03.2010, 15:09

clock-img

Anonimen

Ce bodo od Arconta res ne rabis montaze

Fiksni komarnik se pritrdi direktno na okenski okvir
in ga poželji lahko sami snamete in postavite nazaj.

copy iz
http://www.arcont-ip.si/upload/File/okna-vrata-zimski-vrtovi.pdf?phpMyAdmin=JmsZvLmsvFmO7YoOd-9BiBFeIl3

clock-img

24.03.2010, 23:40

clock-img

Miha33

pencil-img

2

Naja17, čisto odvisno od tega, kako praktična si oz. sta. Montaža sicer ni zahtevna. Ne vem, za katero ponudbo komarnikov si se odločila, imam pa izkušnje, kot sem ti že priporočal, s podjetjem AKROL oz Alojzij Kosec s.p. in tudi če pri njih vzameš montažo, boš imela vsaj mir, ker bo zadeva resnično kvalitetno zmontirana.

Pozdravček!

clock-img

25.03.2010, 06:00

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: Miha33

Naja17, čisto odvisno od tega, kako praktična si oz. sta. Montaža sicer ni zahtevna. Ne vem, za katero ponudbo komarnikov si se odločila, imam pa izkušnje, kot sem ti že priporočal, s podjetjem AKROL oz Alojzij Kosec s.p. in tudi če pri njih vzameš montažo, boš imela vsaj mir, ker bo zadeva resnično kvalitetno zmontirana.

Pozdravček!

Saj ravno  med njimi in AJM se odločam. Oni so mi dali cenejšo varianto, ampak montaže ni, zato sprašujem al nej se lotiva sama, ker pride ceneje user posted image  

Bom pa še kele gor dala povpraševanje, kjer je očitno izi montaža user posted image .

clock-img

07.04.2010, 01:04

clock-img

sebek

pencil-img

10

Zaradi nadležnega mrčesa vam ni treba zapirati oken in ostajati brez svežega zraka. Ponudbo komarnikov smo v zadnjih dveh letih občutno razširili. Z različnimi vrstami komarnikov se bo našla rešitev tudi za vaša okna.
http://www.sencila-voje.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem