writing-img

Moltex plenice

clock-img

09.09.2004, 15:47

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Firbec me daje. Danes grem kupit. :) Me prav zanima..

All Moltex Products Ref: 1760.all
It's the unbleached core that makes all the difference. The MOLTEX-ECO has all the features of a conventional disposable - but with one unique difference. It is the only disposable shaped nappy available in the UK with an unbleached cellulose core. Conventional nappies are treated with chemicals to make them a more "attractive" white colour. Some manufacturers still use highly toxic organo-chlorines which pollute waterways, damage wildlife and fisheries and, ultimately, affect humans. Toxic residues harm Baby's sensitive skin. The chemicals used to bleach nappies or pesticides to grow cotton (if it is a cotton core) cannot be completely washed out of the core, leaving residues that can harm your child. MOLTEX-ECO therefore has an unbleached cellulose core with the natural brown colour. MOLTEX-ECO is recommended by the German Eco-Test magazine (Oeko Test) and tested by Greenpeace.

clock-img

09.09.2004, 18:58

clock-img

Maš

pencil-img

154

Kje se pa dobijo?

clock-img

09.09.2004, 19:23

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Moram priznat, da sem pozititvno presenecena. Sicer so za videt zelo grde, ker pac niso bele, ampak taksne kot recikliran papir.. Zaenkrat se niso spustile, bomo videli kako se obnesejo na daljse obdobje.. :)

clock-img

09.09.2004, 20:03

clock-img

Anonimen

A imajo te plenice v Müllerju? Sem dones vidla ene Eco plenice v zeleni embalaži, pa nisem uspela pogledat katere so bile:ups:

clock-img

09.09.2004, 20:47

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

To so bile te plenice. :)

clock-img

09.09.2004, 20:47

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Muller. :)

clock-img

09.09.2004, 21:04

clock-img

Anonimen

Aha, hvala:)

clock-img

10.09.2004, 11:46

clock-img

janaja

pencil-img

392

kaj pa cena a to so kao vredu plenice naj ne bi škodile malčkom kot pravijo da navadne za enkratno uporabo...

a mi mogoče katera lahko pove, če rabiš pri malem še prekrivne hladčke al pa kaj drugega za čez plenice da ne prepušča tok...

jana 36t

clock-img

10.09.2004, 13:12

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

To so plenicke za enkratno uporabo, le da so iz nebeljenih materialov, ekoloske in primerne za kompostiranje. So kozi nekoliko bolj prijazne, je pa res, da izgledajo..hmm..grozno! :)))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem