cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Moje umetnine v albumu

clock-img

10.12.2005, 20:19

clock-img

tascha

pencil-img

482

Jest sem bla pa dons pridna, pa sem mal poslikala moje umetnine in celo specala en album na RR.user posted image Pa ne me kregat, ker ne znam slike obrnt, je treba pač glavo mal postrani dat, pa se vidi!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 12.12.2005 8:16:49 >

clock-img

10.12.2005, 23:03

clock-img

malika

pencil-img

3199

lepo user posted image

Sploh sta mi všeč rumeni sliki! Tista z rdečo rožo je odlitek? Na kaj si pa tisto drugo z narciso naredila?

pa tudi klasje v okvirju mi je super idejauser posted image , edino te prazne okvirje moram nekje najt za kupit!

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

11.12.2005, 08:05

clock-img

tascha

pencil-img

482

Hvala!
Tista z rdečo rožico je na navadno belo ploščico naliman cvet - odlitek, listi in steblo pa so narisani. Narcisa pa je tudi na ploščico narejena servietna tehnika.

Prazne okvirje se dobi v Obiju, so pa papirnati.user posted image

clock-img

11.12.2005, 17:03

clock-img

muki1

pencil-img

7193

U, ti si pa pridnaa.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem