cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Moje skrivnosti

clock-img

25.10.2006, 10:36

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

A je že katera prebrala to knjigo? Jaz jo glih zdaj "požiram". Res me spominja na Pepelko user posted image , ampak vseeno. Tudi pravljice za odrasle so dobrodošle. Vsaj meni. Po vseh tistih knjigah (Živa zažaga, Svojega otroka pa nedam-ali kako je že....), se prav prileže.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

25.10.2006, 10:45

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz sem jo prebrala in se zraven pošteno narežala. Res je ena taka vesela, sproščena knjiga.

lp

clock-img

26.10.2006, 14:13

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Evo, tudi jaz sem jo prebrala. user posted image  Enostavo nisem mogla iti vstran, čeprav je celotna knjiga več ali manj predvidljiva. Prav tako konec. Ampak se je pa prilegla.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.10.2006, 21:03

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

user posted image tudi jaz sem jo prebralauser posted image

clock-img

06.11.2006, 08:18

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Meni je bila tudi všeč! Mi jo je na morju posodila kolegica, pa mi je ni uspelo dokončati. V Lj sem letela v knjižnico in nadaljevala.

clock-img

10.11.2006, 10:41

clock-img

bubamara2

pencil-img

72

Meni bla tudi všeč...

Spomnila me je na to, kar sem začela že malce pozabljati - kdor te ima rad, te ima rad takšnega, kot si - se ne rabiš zanj pretvarjat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem