Moram si olajšat dušo,ker bom eksplodirala. Enostavno ne vidim več rešitve,jočem se iz dneva v dan in nikoli si ne bom odpustila,da sem to dovolila. Že v naprej se opravičujem ker bom napisala veliko in mogoče celo zatežila. Imam sina starega 5 let. Pred enim letom smo se preselili,prej pa smo živeli 20. Tašča svojima otrokoma ni dovolila ničesar. Ampak mojemu vse. Moj je vozil v tujini,tako da sem bila z malim ves čas sama in ni vedel kaj se dogaja,ko sem mu kdaj kaj omenila ,mi je dejal da kaj sej njega je tud stara mama razvajala,pa ni z njim nič narobe. Dokler ni sam videl,kam reč pelje,tako daleč,da tamal po domače povedano sirje po naju obeh,ne šmirgla ne njega ne mene,tako da ne vem kam bo to pripeljalo. No pa da napišem,kaj vse je počela,jaz butl da se ji pač ne bi zamirla,ker ko sem samo enkrat neki rekla sem iz tega ratala zmaj,nespoštljivka,... Bla sma enkrat pri njej in mel je neko obdobje ko ni hotu jest,mu je dala juho v krožnik in na tla,ti kar packaj sam da boš jedu. Je bil zunaj dež,pridema gor,si tamal sezuje čevlje,kot je navajen da ko prideš domov se sezuješ in obuješ copate,mu reče ne ne se sezuvat,pejdi risanke gledat na posteljo,sej tak morm pol preoblečt. Smo šli na dedka mraza,ga jz lepo oblečem,pride ona in ga sleče,zakaj pa ne bi tistih rjavih hlač mel. Je zagnal knjigo po tleh,mu rečem jaz,veš to se pa ne sme delat,če boš knjio metal po tleh se bo uničila in ne boma mogla več brat pravljice,pa lahko bi jo meni vrgel v glavo in bi me to zelo bolelo,je rekla kaj sej je sploh ni vrgel,padla mu je po tleh,ja sama je poletela mimo mene. Vedno karkoli sem rekla,je ona rekla kontra tako da me sploh ni več šmirglal in to se je vleklo štiri leta. Enkrat se je celo norce delala joj vi ta mlad nimate nič živcev,veš bo babi prišla jutr po tebe boma šla sama ven,da si bo mami živce ohladila,je ni blo štirinajst dni blizu. Potem je spet začela hodit na obisk in mu za vsak neki prinesla,pejt pogledat kaj imam v torbici,kaj je ratal iz tega,vsak ko je pršu na obisk se mu jez agnal v vrečko. Je enkrat igrače uničeval in je bla tam,sem mu rekla zdaj pa pejdi v sobo in razmisli kaj si naredil,potem pa pridi nazaj v dnevno in se bova pogovorila. Je šel v sobo in mi je ful grdo rekla,ja kaj zdaj ko sem jaz tuki mu boš pa kazen devala in ga je poklicala,naj se pride cartat. V glavnem to je sam kapljica v morje,kaj vse je delala,nikoli niti enkrat samkrat pa iz njenih ust ni slišal besede NE. Ne vem kaj naj naredim,ne da se z njim ne z lepim ne z grdim,nikamor ne pridemo.Naju enostavno ne upošteva. Prebrala sem nešteto knjig,probala tehnike ki so opisane,nič midva sma zrak. Ostalo mu je v krvi,da ko pride kdo na obisk,tud na plesnih,v vrtcu, ne šmirgla on nobenga,sej mu nobeden ne bo reku ne,saj lahka dela vse,tako on razmišlja ker je iz dneva v dan imel njeno potuho. Ko sva končno zaropotale,pa če bom zmaj,ne vem kaj še vse,mi je vseen kaj govori okrog,mam zdaj končno pred njo.
< Sporočilo je popravil UnderEja -- 5.4.2007 20:30:42 >