cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Moj mali je doma iz bolnice

clock-img

07.06.2005, 20:19

clock-img

Anonimen

Moj:duda: je danes prišel domov neuradno,ker morava jutri it v Maribor pa v četrtek greva nazaj,da mu naredijo še UZ v celoti kar se da.Zdaj spi revček je celo noč baje jokal tam.jaz tudi doma pa spati nisem mogla.sva spala že prej dve uri pa sem vidla,da je nazaj RR in sem se oglasila.upam in molim samo,da nebo bruhal kajti takrat mora takoj notri prit.saj je malo popoldne pa sem malo stran pogledala.upam,da bo v redu čeprav niti dokt.ne vejo kaj mu je.:zmeden:

clock-img

07.06.2005, 20:23

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

upam da bo vse o.k.:angel:

clock-img

07.06.2005, 20:23

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Tole se pa slabo sliši. Bošček, jaz postanem bolna če samo zavoham bolnica, sigurno da mu je bilo ponoči težko. Upam da se boste hitro pocajtali in vso srečo.:rozica::rozica::rozica:

clock-img

07.06.2005, 20:30

clock-img

Anonimen

tudi jaz mrzim bolnico že od malega ampak včasih res ne gre drugače.saj še nebi šel domov pa sem jim malo na dušo pihnila.vendar je prijavljen vseeno še tam.v četrtek dobi,če dobi odpustnico.raje bi sama šla kam pod nož ko moram:duda:pustiti v bolnici.nismo vsi zdravniki,da bi mu vedli doma pomagat,če še tam ne vejo kaj mu je revčeki.

clock-img

07.06.2005, 20:33

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ojoj, to sta pa res boga oba. Ampak samo, da mu bodo pomagali. Crkljajta se.:)

clock-img

07.06.2005, 21:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.06.2005, 21:39

clock-img

Anonimen

Ubogi fantek. Upam, da se bo čimprej pozdravil in bo skozi pri mamici.

clock-img

07.06.2005, 21:49

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Držim pesti, da bo vse vredu :rozica:

clock-img

07.06.2005, 21:55

clock-img

Anonimen

Ooooo Alika, kako zelo zelo močno stiskam pesti za malega. Srce se mi je trgalo, ko sem prebrala, kako je ponoči jokal. Res, to mene v nulo gane, ko otrok nekje sam joka... Srečno!!

clock-img

07.06.2005, 21:58

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Kaj pa če prespiš pri njemu. Kaj ne dovolijo?

clock-img

08.06.2005, 06:12

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Revček mali! Smo da je doma in držim pesti da bo vse OK.

clock-img

08.06.2005, 11:14

clock-img

Anonimen

Lep pozdrav!

Sicer nisem na tekočem, kaj je s tvojim fantkom, vendar lahko sama, kot mati, rečem, da je ena od najhujših stvari to, da imaš bolnega otroka. Sploh pa, če, kakor si zapisala, niti zdravniki ne vedo, kaj mu je. Na kaj pa sumijo?

Drži se zdravniških navodil, saj ne morejo škodovati, istočasno pa nikar ne zanemari svojega materinskega instinkta. Če ti le ta govori, da je nekaj narobe oz. če slutiš, kaj bi lahko bilo, se pogovori s pediatrom oz. zdravniki v bolnišnici. Če tudi oni zaenkrat še ugotvaljajo, jim lahko vsak namig pride prav in je lahko vsaka malenkost, pa naj izgleda še tako nepomembna, v pomoč tvojemu fantku.

Seveda pa držim pesti, da bo čimprej zdrav.

clock-img

08.06.2005, 12:07

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Joj tud jst bi verjetno kr ostala z njim notri, a ne pustijo al kako:zmeden2: Upam da čim prej ugotovijo kaj je narobe :rozica:

clock-img

08.06.2005, 12:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

Joj upam in drzim pesti,da bo vse ok :)

clock-img

08.06.2005, 14:02

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:rozica: Jaz tudi upam, da je vse v redu! :rozica:

clock-img

08.06.2005, 14:38

clock-img

Anonimen

:bravo:ja saj sem bila podnevi pri njem zvečer sem mogla it domov,ker je mel infuzijo in bi jo strgal ven.saj enkrat si je,ko je bil pri meni.zdaj je boljši in upam,da bo v redu.so izključili slepič.levkocite ima zelo povečane iz neznanega vzroka.jutri itak imava UZ pa bodo videli kaj je narobe,da je bruhal in imel strašne krče.upam,da ni nič narobe.danes ni nič bruhal le brezvoljen je strašno in zaspan.hvala vsem za lepe želje.:bravo:

clock-img

08.06.2005, 18:46

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Alika, tudi jaz mislim na vaju. :miska::miska::miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem