Sploh nevem kaj naj si mislim Zvečer je tako len da bi bila malo intimna se crkljala, ker je zmeraj zaspan al se pa tok prenažre da se vleže kot odojk... in potem sam reče.. bova za vikend... pride vikend.. pa je spet skoraj vsakič isto. Saj sexava mogoče 1 krat v 2 tednih. Potem se mi pa zbuja ponoči ker je mel mokre sanje... to se je zgodilo že 5 krat... kar na jok mi ge....
Se je vašim partnerjem to dogajalo? Nevem več kaj naj si mislim. Ravno danes zjutraj sem se vstala ob 8 njega sem pustila še spati ker je utrujen pa se dvigne ob 9 z mokrimi gatami. Totalno se mi meša, ****!!
16.12.2005, 09:39
Anonimen
Priporočam ti, da se o tem POGOVORIŠ z njim ter problem rešita skupaj, saj se dotika obeh. Vso srečo.
16.12.2005, 10:30
mojamura
5505
probaj mu dati 5000 sit....mogoče bo pa takrat sexal s tabo....
malo sem zlobna....ja tako je, da se problem tiče le vaju in res ga le vidva lahko rešita....find a way
srečno
16.12.2005, 10:38
zoya_
703
moški pač imajo mokre sanje... ne vem, kaj bi sploh lahko naredila, da jih ne bi imel Ne vem sploh, zakaj taka panika. Mogoče sanja o tebi in vajinih razburljivih nočeh, pa je pač moker zjutraj... Kje naj bi bil tu sploh problem?
16.12.2005, 12:07
Anonimen
Mokrih sanj pa se nikoli nisem imel.. Se zgodi da se vcasih zbudis s trdim in pol navalis na partnerja.. ce je to izvedljivo.. ampak tisto pa ne vem kako v sanjah zgleda..
Drugace pa tisto prenaziranje.. ko pravis.. Ziher gre za custvene tezave.. ker prenaziranje je vedno custvena tezava..
Naj hodi ja Jogo na primer.. ker pred vadbo joge je fajn ce vsaj 3 ure nic ne jes.. in po jogi, se pa tko krsno pocutis, da ti tudi na kraj pameti ne pade, da bi se sel nazret.. Morda pase kaj malega pojest.. pa kaksen cajcek..
Ce pa noce nic sebe servisirat.. pa si najd enega vsaj za seks.. ce ti je tko muka.. Sicer to ni to.. ampak mogoce bo pol dojel, da ga ne mislis cakat kej prevec dolgo... Vzemi ali pusti
16.12.2005, 12:24
MarijaPo
1807
Moj nikoli nima mokrih sanj. Ceprav po moje so povezane s spanjem in mozno je tudi, da niti niso povezane s kolicino seksa, ki se cloveku dogaja v budnem stanju.
Verjetno te mokre sanje ne motijo toliko kot to, da nic ne seksata. Jaz bi mu na tvojem mestu to razlozila, saj desci ponavadi kar radi seksajo.
16.12.2005, 14:02
Anonimen
kaj pa ce je PEDER ,od tod razlog da tako malo seksata,pa se mogoce sanja dedce
sorry,ampak to mi je padlo na pamet
16.12.2005, 20:13
melitkica
402
Odkrito se pogovorita, kajti le tako bosta rešila vajin problem!
16.12.2005, 20:20
Anonimen
Vem da je odkrit pogovor rešitev problema. Saj kaj naj če je zmeraj vse OK ko ga začem kaj spraševat v tej smeri. Ni peder, imava 5 mesečno hčerkico. Nisem tok potrebna sexa vendar mi je hudo ko vidim da se zbuja z mokrimi gatami jest pa zraven njega spim. Nevem, pravjo da čas prinese svoje, bom počakala da vidim a si bo s časom želel več intimnosti z mano. Če ne.. potem nisva za skupaj.
16.12.2005, 20:26
Anonimen
po mojem pa on sam na to sploh ne more vplivat. mislim,da se to zgodi povsem proti njegovi volji inb brez pravega razloga.najbolje pa je, da se pogovorita.
"peder" kako pa sploha lahko nekdo še uporablja ta izraz???????!!!!!!!!!!!! sploh pa....kaj imajo mokre sanje in zmanjšana potreba po spolnosti z homoseksualnostjo????!!!!! svašta!!!!!!!!
16.12.2005, 21:12
dory
8852
Kej druzga k odkrit pogovor ti ne morem svetovat....ampak, glavo pokonc punca...ce se zbuja z mokrimi gatami to pomen,da orodje se zmer dela tko k more in da je upanje tud za vaju :)...mogoce je le mal preobremenjen, eni moski se pa po prisustvovanju pri porodu tud mal nazaj drzijo...ceprav ne vem kje je point
16.12.2005, 23:31
Annny
4837
Veš kaj, jaz pa mislim, da je od tvojega poroda preteklo pravzaprav malo časa (komaj 5 mesecev) in da se bo vse to slej ko prej uredilo...stran s črnogledimi mislimi
18.12.2005, 21:02
Anonimen
Mislim, da na to nima vpliva. Midva pogosto sexsava pa jih ima kljub temu. Pomoje se mal pogovor še boljše je pa da kar direktno namigneš. Prideš iz pod tuša brez oblačil, daj mu vedet kaj hočeš od njega, ter da ne sprejmeš NE za odgovor. Pri men je bilo kak mesec do dva po porodu isto. Vendar le na začetku, ker sem mu dala vedet, da mi pač paše, in da če sem rodila, še ne pomeni, da bom zdej sexsala naslednjič ko bom v penzijonu. Pač ni mi bilo težko cel dan skrbeti za in dom, vendar zvečer sem hotela še njega, nežnosti, intimnosti,...