cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Moda za noseče

clock-img

27.03.2007, 17:50

clock-img

Anonimen

Da se ne bi samo o oblekah za nas pogovarjalo,evo moda za vse pričakujoče in tiste,ki še boste,da boste modne in lepe,športne in elegantne.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 27.3.2007 20:01:29 >

clock-img

27.03.2007, 17:55

clock-img

solatja

pencil-img

952

in zelo bogate.... si pozabla!user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2007, 18:08

clock-img

Anonimen

clock-img

27.03.2007, 18:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: solatja

in zelo bogate.... si pozabla!user posted image user posted image user posted image

Ma ni res,tudi cenejše verzije se najde,naj bodo primeri vsaj za ideje.

clock-img

27.03.2007, 18:23

clock-img

solatja

pencil-img

952

hja, kepica se mi je, takrat  ko sem kupvala, zdela precej draga - tam nekje ko la Vie (ene 15000 za hlače, 10000 za krilo, tunike in majce pod 5000 ni za dobit,...). tud modrci, ki sem jih tam kupla, so bli dražji kot pa v Popku. čeprav majo pa v Kepici velik lepše stvari, bolj fensi. Popek je bolj športen.

so pa res ful lepe te stvari na linkih, bi še sama kej mela (tokrat brez trebuhauser posted image user posted image )

clock-img

27.03.2007, 18:51

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Tista zelena varianta je super, sploh varianta z krilomuser posted image Hm bi mela tako ja, samo moram bit najprej nosečauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

27.03.2007, 18:52

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

user posted image
tole sme mela v mislihuser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

27.03.2007, 18:52

clock-img

Anonimen

Če se ozreš,kaj pa je sploh še poceni za vsak žep.Malo samo cunje.In to je
žalostno,če hočeš biti lepo oblečen moraš kar pošteno seči v denarnico.
Jaz nosečniških nisem kupovala,dvakrat sem bila čez poletje in na srečo so bile takrat ful v modi oblekce od pod prs široke ali na zvonc.Dve tri oblekce ene hlače platnene,predelane v nosečniške in tunike čez pa je bilo.
Zimsko nosečnost pa na stave narejena oblekca in pulover(mi je sestrična naredila,pa spet hlače predelane.

Tako so bile obleke in pulover še za pozneje uporabno.

clock-img

27.03.2007, 19:07

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kolk je cute.user posted image  Jaz ne nameravam kupovati ful garderobe, ko bom noseča. Po moje se je treba samo znajti..kupiš lahko cenejše zadeva, malo kombiniraš, daš kaj šivilji... Za doma bom pa imela čisto navadno, (ne)nosečniško trenerko večje številke. Je pa žalostno da je stvar takoj ko dobi oznako nosečniška oblekca takoj dražja.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

27.03.2007, 19:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Tista zelena varianta je super, sploh varianta z krilomuser posted image Hm bi mela tako ja, samo moram bit najprej nosečauser posted image

LP,
Tinka

Jest pa mislim,da bi bil dober komlpet tudi za normalno stanjeuser posted image user posted image
Ideja pa je,ja pokažeš šivilji,kupiš blago pa ti zašije.

clock-img

28.03.2007, 08:54

clock-img

Anonimen

To zeleno pa je vauuuuu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še en razlog za user posted image

clock-img

28.03.2007, 10:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: raho

To zeleno pa je vauuuuu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še en razlog za user posted image

Glej,da ujameš zimski terminuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem