cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mobilne hiške Istra, Kvarner

clock-img

29.04.2015, 19:13

clock-img

Bluegirl

pencil-img

415

Ojla,

letos bo naš prvi dopust z enoletnim sinčkom in se nam zdijo mobilne hiške super izbira. Malo oklevamo med:

- Fažano,
- Rabac - Olivo,
- Medulinom in
- Klenovico.

Ima kdo izkušnje (plaža, same hiške, primernost za malega otroka...)? Plusu, minusi?

clock-img

29.04.2015, 19:22

clock-img

cacaca

pencil-img

121

mi smo zadovoljni z rabacom...lani bili in je super...plaža tudi super..smo bili pa v hotelu, večkrat nardili čez kamp sprehod...men je super rabac

clock-img

30.04.2015, 15:20

clock-img

Bluegirl

pencil-img

415

Hvala! Še kdo? :)

clock-img

01.05.2015, 00:14

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

Rabac - plaža pri kampu je nikakva. Ostale plaže pod valamar hoteli pa prekrasne. Kamp tudi nima sence. Pravkar smo v mobilnih v fazani in zaenkrat zgleda cool, plaža lepa, borovci prekrasni, hišice tudi. Mi smo v čisto novih aria, ki so res lepe. Edini minus je, da so te preveč skupaj in ko ie kamp poln, zna biti to najverjetneje kar moteče. Zdaj ni panike. Ostale so manj lepe in so malo bolj normalno postavljene. Minus je še tudi to, da je kamp ogrimen.
Ostalih dveh pa ne poznam.

clock-img

02.05.2015, 22:58

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

Lani smo bili v Rabacu-Oliva, v mobilnih hiškah. Hči je bila takrat stara leto dni. Kamp je velik, tko da je od lokacije hiške odvisno, kako daleč boš imel do plaže. Mislim,d a je največja razdalja 500m?! Lahko, da se motim. Mi smo bili blizu. Plaža- veliki kamni, naravne sence ni. Mobilne hiške- tko tko. Mi nismo meli nekega luksuza, hiška stara/je zaudarjala/brez klime, edino pred hiško lepo urejeno. Do mesta je lepo urejena pot z vozičkom. Igral se ne spomnim, jih lani še nismo tko nujno rabili. Tko da... če je to glavni letni dopust... išči naprej.:)

clock-img

02.06.2015, 10:47

clock-img

SamoH

pencil-img

2

Če še niste našli hiške :-)

http://www.avto.net/_PROSTICAS/ad.asp?ID=9785374&show=1

Prosta je v terminu 8.8.-22.8.

clock-img

28.09.2015, 08:53

clock-img

robista

pencil-img

91

Vem, da je pozno za letos, vendar lahko komu pride prav drugo leto. Na strani 1nadan lahko najdete veliko izibiro mobilnih hišk za najem na hrvaškem http://1nadan.si/vse-ponudbe/mobilne-hisice-hrvaska

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem