cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Možu bom zavila vrat

clock-img

09.10.2010, 22:09

clock-img

ana b

pencil-img

1004

...jezna ko 1oouser posted image .
Naš 6-letnik ima od srede poletja svojo sobo v drugem nadstropju hiše. Spal je sam in brez problemov do kakih 10 dni nazaj, ko je omenil, da ne bi spal sam. Ker ni želel spati sam, je šel k njemu v sobo mož (ima široko posteljo). Danes pa je rekel, da bo spal sam. Sedaj pa slišim po baby fonu, da mož ropota spodaj. Sem mu rekla, da je mali prosil, da bo spal sam, pa je samo rekel:daj miruser posted image . Pa malemu sem še rekla, da ati ne bo šel dol, ker je res želel spati samuser posted image . Mi ni vseeno, kako bo mali zjutraj težil, zakaj je ati spal pri njemu.
Maščevanje bo sladko, ker mu bom ob 7h zjutraj oba poslala skakat po posteljiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.10.2010, 08:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Maščevanje bo sladko, ker mu bom ob 7h zjutraj oba poslala skakat po posteljiuser posted image user posted image user posted image

Dobro jutro.
A nimaš boljših idej kot je maščevanje ob 7 zjutraj user posted image

clock-img

10.10.2010, 09:00

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Zakaj sploh maščevanje? Nti mi ni jasno, kaj bi sploh rada oz. da tako banalnost obešaš na veliki zvon, a niste odrasli ljudje, ki bi se normalno pogovorili o svojih težavah?

clock-img

10.10.2010, 09:03

clock-img

shewolf

pencil-img

87

Zeh.

clock-img

10.10.2010, 09:24

clock-img

krtačka

pencil-img

214

To so tvoji najhujši problemi? Srečnica. Na tvojem mestu bi preživela to lepo sončno nedeljo nasmejana v krogu družine, na ta "možu bom zavila vrat" bi pa pozabila.

clock-img

10.10.2010, 09:24

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Zakaj sploh maščevanje? Nti mi ni jasno, kaj bi sploh rada oz. da tako banalnost obešaš na veliki zvon, a niste odrasli ljudje, ki bi se normalno pogovorili o svojih težavah?

Podpis - tudi meni je tole vse skupaj malo smešno. user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

10.10.2010, 09:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.10.2010, 09:46

clock-img

barika

pencil-img

6448

adijo pamet, keri problemi user posted image
verjetno si malo tečna, ker ni hotel zraven tebe spat, ker si mu težila. jaz bi tudi šla k otroku spatuser posted image user posted image

clock-img

10.10.2010, 09:49

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

10.10.2010, 09:50

clock-img

PeggyBundy

pencil-img

321

Še sreča, da se moram strinjati z mnenjem ostalih pred mano. Sem šla kar dvakrat prebrat tvoj post, ker sploh nisem razumela, v čem je v bistvu problem. Bodi srečna, da je očitno to tvoj največji problem v življenju in se drugič raje stisni k obema in si misli, kako ste lahko srečni. Danes pa preživite čudovito sončno nedeljo.

clock-img

10.10.2010, 09:54

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

a si mu ze zavila vrat?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

10.10.2010, 09:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.10.2010, 09:59

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Draga moja, jaz pa prav uživam, ko gre moj k tamalem spat. a veš, kako fajn je met občasno posteljo zase pa se pretegnit po mili volji? Ona dva sta pa itak moška in ju je eno samo smrčanjeuser posted image
Pa daj, sprosti se in uživaj!

clock-img

10.10.2010, 11:29

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ojoj, s kakšnimi se mate eni voljo ubadat.....če že nimaš nobenega drugega problema, prižgi TV ali radio.....se boš takoj mela na koga jezit in vat zavijatuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

10.10.2010, 13:21

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Shit....očitno recesija deluje tudi na DIPO. Ker ni več kar je bil...user posted image  user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

10.10.2010, 20:09

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

a si mu ze zavila vrat?

Po moje da avtorico posta moti, ker ni mogla petelinu zavit vratu user posted image ...

ROŽICA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem