writing-img

Moške kopalke

clock-img

09.07.2007, 12:31

clock-img

tjasa999

pencil-img

11

Moj bi si rad kupil nove kopalke pa sploh ne veva kaj je zdaj moderno za moške-30 let?

clock-img

09.07.2007, 13:09

clock-img

Anonimen

ravno ta vikend sem bila na morju in sem mal gledala, kaj moški nosijo. Večina jih ima kopalke - kratke hlače (ne vem kako naj drugače rečem user posted image ), ki so dolge skoraj do kolen, eni imajo malo krajše npr. do sredine stegen. To so oboje široke, ohlapne kopalke.. Eni imajo pa tudi čisto oprijete - kot boksarice.. Tistih navadnih je pa zelo malo.user posted image

clock-img

09.07.2007, 13:35

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Sem videla tudi take v tangicah.user posted image

Največ se nosijo ala kratke hlače-90%. Nekateri nosijo stil oprijetih boksarc (večinoma italijaniuser posted image )

Par starejših gospodov ima stil gat kopalke.

Meni so všeč ala kratke hlače. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

09.07.2007, 14:03

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Boksarce.

clock-img

09.07.2007, 14:04

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Boksarce.

Če ima dobro postavo..če je debel oz. ma malhavo rit  pol grdo zgledal. Je bolje stil kratkih hlač.

clock-img

09.07.2007, 14:17

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Boksarce.

Če ima dobro postavo..če je debel oz. ma malhavo rit  pol grdo zgledal. Je bolje stil kratkih hlač.

Ja,sej to maš pa tud prav.

clock-img

09.07.2007, 14:19

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Definitivno boxerice, lahko oprijete ali pa kot hlačke, torej široke, odvisno od postave. In če je tim fin in fun mmm njami, široka ramena, brez trebuščka mmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

09.07.2007, 14:34

clock-img

Anonimen

Definitivno kratke hlače oz. do kolen kopalne hlače. V H&Mju majo ful dobre.
Moj ma superca postavo pa ni šans da ga dam v javnost v oprijetih boksarcahuser posted image
to je sam za moje očiuser posted image
Ma ne resno ful mi ni všeč oprijeto.

clock-img

09.07.2007, 14:37

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Moj ma superca postavo pa ni šans da ga dam v javnost v oprijetih boksarcah
to je sam za moje oči

Se bojiš konkurence.user posted image

clock-img

09.07.2007, 14:56

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Moj ima boksarce - oprijete. Po moje se v tem še najbolje plava in skače za mulcom :) Si ne predstavljam, da bi lovil ta malga po plaži v razmočenih bermudkah...

clock-img

09.07.2007, 15:01

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Moj user posted image  jih ima vseh vrst, verjetno še več kot jazuser posted image , več ali manj od Calzedonie, kratke boksarice, ozke, široke, dolge, malo manj dolge, ...

Poglej si še link
http://www.calzedonia.it/scheda20_ita.html
http://www.calzedonia.it/scheda22_ita.html

clock-img

09.07.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

Moj ma superca postavo pa ni šans da ga dam v javnost v oprijetih boksarcah
to je sam za moje oči

Se bojiš konkurence.user posted image

Konkurenca je v vsakem primeru tud če je v vreči za krompiruser posted image -tko da, ne me ne skrbi, sam grdo mi je k so dedci v oprijetm. In pol pridejo ven iz mrzle vode in je vse neki skrčen in zvit....user posted image

clock-img

09.07.2007, 15:12

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Upam, da mene niso tako desci opazovali kot ti njihuser posted image Po pravici povedano - jaz se sploh ne spomnim v kakšnih kopalkah so ostali hodili naokoliuser posted image

clock-img

09.07.2007, 20:34

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

V večini imajo bermude. Zdaj ko so ti materiali, ki se hitro sušijo so čisto fajn.

Moj ima čisto navadne kopalke. Ne take za stare ate ampak tak bolj športen kroj - speedo in mu vredu pašejo.

clock-img

09.07.2007, 20:44

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Bermude nosijo tisti, ki se imajo predsodke, da imajo spodaj premalo bogastvo!
Moj nosi-trenutno-najraje adidasove boksarce oprijete! Fuuul dobro!

clock-img

10.07.2007, 02:57

clock-img

kaycha

pencil-img

402

ce ma lepo ritko ene oprijete boxarce... mmm... sem vidla na enmu ene tok fajn. temno modre pa take cist tanke oranzne crte, da so kr mal sevale. full sponske!
meni tiste kot gate, ne boxarce, sploh niso vsec, smesne so mi nouser posted image
ce je pa bol mlad oz. mladosten, so pa tiste pod koleni, nizk pas pa havajske roze moderne mende. na kaksnem moje generacije oz. se mlajsem jih je kar fajn pogledat, ker so take surferske.
ce pa ni nic od tega pa obicne "kratke hlace" kopalke, najbolse kake temne barve, pa se fajn so za zvecer magari za na sprehod, ker zgledajo kot kratke hlace. ampak moj ima pod sirokimi se oprijete kopalke, ker pravi da mu druagce vse binglj spodajuser posted image , no saj si lahko zmislim. tako da ma spodaj oprijete pa cez tasiroke in full lepo zgleda, ko se ven vidi tak tanek rob malo svetlejsih kopalk

clock-img

10.07.2007, 10:35

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Da ne bo res. Kaj vsakemu, ki ima bermude pogledaš kako premoženje ima?user posted image

clock-img

10.07.2007, 10:47

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Da ne bo res. Kaj vsakemu, ki ima bermude pogledaš kako premoženje ima?user posted image

user posted image  gotovo ne drži, moj ex je imel res konkretnegauser posted image , pa vedno športne hude bermude.

clock-img

10.07.2007, 20:26

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

moj ma tud 30 let pa ma kar navadne pa še tiste sem mu jaz šla kupit ker ooon pa že nebo kopalk kupoval. to so pač dedci...

clock-img

11.07.2007, 14:55

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

No pa še to, ko glih hvalimo moška telesca in tako:

matr, v soboto na bazenu, ko sem bila z mlajšim, ful dober tip, ful mičen, pa potem oprijete boxerice že ful stegnjene in scufane in se vidi, da so že zdavnej odslužile svoje. Ma res škoda, pa tolk mmm innjami in fit in to....user posted image

clock-img

10.08.2015, 09:59

clock-img

Unissonary

pencil-img

1

Za kopalke, sem bil komuniciranja z njimi.http://www.dear-fashion.com/Wholesale-Sexy-Swimwear/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem