writing-img

Mladički - informacije

clock-img

15.02.2010, 00:49

clock-img

Majčka*

pencil-img

66

Iscem cortkanega mesancka manjse rasti, po moynosti v okolica Kranja, ce katera ve ya kaksne cukercke naj lepo prosim pove!

Lp
Majcka

clock-img

15.02.2010, 10:21

clock-img

noranate

pencil-img

2143

nasvet: pojdi v najbližje zavetišče in ga boš ziher našla, pa še rešila boš eno ubogo dušicouser posted image . Mi smo tako pred dvemi leti vzeli psico, jo imamo še danesuser posted image . ne moreš verjet, kako so te živali prav hvaležne, koliko bolj privržene gospodarju, kakor da čutijo, da si jih rešil. Naša psica je imela  hude težave s prebavo, driske, ni smela vsega jesti, danes je kot nova, spremenila je okolje, prišla v družino, ki jo ima rada , čisto se je spremenila, mi pa tudi z njenim prihodom, na bolje sevedauser posted image

clock-img

15.02.2010, 10:46

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Malo pregleduj oglase na podarimo.si - mi smo našo kužico našli preko te spletne strani user posted image

clock-img

17.02.2010, 23:41

clock-img

Majčka*

pencil-img

66

Hvala vama za informacije in ja obneslo se je...na portalu podarimo.si smo našli najbolj cortkano bitje, kar si jih lahko predstavljaš, z milimi očkami....to bo moj največji scrkljanec.

Lp
Majčka

clock-img

22.02.2010, 10:03

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Majčka*

Hvala vama za informacije in ja obneslo se je...na portalu podarimo.si smo našli najbolj cortkano bitje, kar si jih lahko predstavljaš, z milimi očkami....to bo moj največji scrkljanec.

Lp
Majčka

Kako lepo user posted image Uživajte z novim družinskim članom!

clock-img

23.02.2010, 09:21

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Majčka, uživajte vi z njim in on naj z vamiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem