cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mize in stoli za kampiranje

clock-img

04.03.2008, 19:20

clock-img

pojona

pencil-img

61

Ali mi Lahko pove kdo za kakšne dobre stole in mize za kampiranje, pa kje lahko to kupim.
Ali ima kdo ima tole mizo:
http://www.camp-ing.si/mod/thumb/phpThumb.php?err=../../images/error_image.jpg&src=../../program/uploaded/0406015N.jpg&h=500&q=90

< Sporočilo je popravil viv -- 5.3.2008 8:19:35 >

CARPE DIEM

clock-img

04.03.2008, 19:55

clock-img

facka

pencil-img

789

ena trgovina je takoj "čez bivšo mejo z Italijo - Škofije". Tam je dosti izbire

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

04.03.2008, 20:58

clock-img

Anonimen

Pojoj,a meni tale miza ni všeč, ker ima tisto zgornjo ploščo iz letvic sestavljeno. Mi bi tam vse polili, ker se kozarec zatakne. Meni je boljša s celo ploščo. Sem pa tudi jaz te gledala.

Stole sem gledala na arhishopu. Samo moj svak jih vsako leto kupi kar v Merkurju in ko se (ker se itak menda vedno) strgajo, jih potem nese nazaj in dobi nove. Tako dela že par let, menda.user posted image

clock-img

04.03.2008, 22:48

clock-img

pojona

pencil-img

61

Men se pa tale miza dopade, ker ima spodaj še odlagalno polico, npr. za pribor, časopise, barvice in liste za risanje za otroke.
Pa še poceni je - 80EUR v Domžalah.Če se pa bojiš teh zarez, daš pa čez en prt, pa maš gladko.

CARPE DIEM

clock-img

05.03.2008, 07:47

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Te mizice so zelo ok. Nič ne motijo zareze pri kozarcih, ker so letvice ožje in kozarec pride čez. Vsaj pri tistih, ki sem jih jaz vidla. So pa zelo zelo praktične za transport, ker se ta zgornji del prav zvije po letvicah in se zložijo zelo na malo. Tak da če imate stisko s prostorom je ta miza super.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

05.03.2008, 10:21

clock-img

pojona

pencil-img

61

A je že kdo  kupoval (če se da naročit prek neta, ne vem user posted image ) tukaj  http://movera.com/en/?switch=cms&content=337&lang=2.
Imajo veliko kamp opreme. Mene zanimajo predvsem stoli kot npr. tale 
Folding arm chair BIG BOY

user posted image
Ali ima kdo tak stol in kako se obnese (tudi za otroke - 6 in 9let)? Kje bi lahko kupila take stole (pa da so kvalitetni) in kakšna je cena?

CARPE DIEM

clock-img

05.03.2008, 12:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pojona

Men se pa tale miza dopade, ker ima spodaj še odlagalno polico, npr. za pribor, časopise, barvice in liste za risanje za otroke.

Ja, to imaš prav, točno to sme tud jaz premišljevala. Pa me je potem dec še glede tega zmedel, ker je rekel, ja kam hudiča bom pa noge dal.

clock-img

05.03.2008, 12:17

clock-img

Anonimen

Ja, pojoja, saj take stole sem mislila.

Tukaj imaš link:

http://www.army-shop.si/index.php?categoryID=107

user posted image

Viv je enkrat rekla, da imajo zdaj ene take, pa da se ne lomijo. Mojemu svaku pa se. Tako da ne vem. Uni iz Merkurja očitno se lomijo, ker on jih tam kupuje in menja.

clock-img

05.03.2008, 13:35

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Na fotkah gor pri opremi so stoli (Giga Sport) in miza. Miza je men naša fajn, ker ima teleskopske noge, tko da mamo dol spuščeno, da komot tudi tamalidve sedita zraven. Pa še kemp stoli so mal nižji od običajnih in se lažje doseže.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

05.03.2008, 14:36

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja, pojoja, saj take stole sem mislila.

Tukaj imaš link:

http://www.army-shop.si/index.php?categoryID=107

user posted image

Viv je enkrat rekla, da imajo zdaj ene take, pa da se ne lomijo. Mojemu svaku pa se. Tako da ne vem. Uni iz Merkurja očitno se lomijo, ker on jih tam kupuje in menja.

Najin je podoben, je pa iz Intersporta, pa se nič ne lomi.

clock-img

05.03.2008, 19:20

clock-img

Anonimen

O, fajn, Lianna, bom pogledala v Intersportu. No, ko jih bodo imeli, zdaj jih itak verjetno še nimajo.

clock-img

05.03.2008, 21:48

clock-img

trixi

pencil-img

741

mi imamo take stole kot jih je pojona nalepila, znamke Brunner, kupljeni pa v Italiji v Ronkah, se še nič ne tržejo, pa jih rabimo ne samo za kampiranje, tudi vse piknike pri Soči, Idrijci ipd preživijo. Kupljeni so bili leta 2005, cena pa je bila 70 eurov za enega.

clock-img

05.03.2008, 22:34

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

O, fajn, Lianna, bom pogledala v Intersportu. No, ko jih bodo imeli, zdaj jih itak verjetno še nimajo.

Lahko že sedaj pogledaš. Ker jaz sem ga kupila 1 leto nazaj decembra. Je bil za novoletno darilouser posted image

clock-img

06.03.2008, 10:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Lahko že sedaj pogledaš. Ker jaz sem ga kupila 1 leto nazaj decembra. Je bil za novoletno darilouser posted image

V Kranju jih nimajo, se že gledala. Jaz zdaj po vseh trgovinah samo še opremo za kampirat čekiram.user posted image

clock-img

06.03.2008, 10:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

A je že kera šla v Sun Fun?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

06.03.2008, 10:16

clock-img

Anonimen

Ja, jaz sem bila dvakrat v minulem tednu.user posted image

clock-img

06.03.2008, 10:33

clock-img

viv_

pencil-img

9144

In? A je fajn štacuna?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

06.03.2008, 11:27

clock-img

Anonimen

Ni ne vem kaj, bolj majhna. Jaz se šla pač po spalke, ker sem na netu videla, kaj hočem (no, pozneje se je izkazalo, da nisem točno vedela, in sem jih šla zamenjatuser posted image ). Hotela sem kupiti še podlogo za pod šotor, pa je niso imeli oz. samo ene majhne. Bodo še dobili, je rekla.  Niti druge opeme niso imeli kaj prida, menda so do sedaj v glavenm dobili le šotore. Ostalo še pride.

clock-img

06.03.2008, 14:11

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

V Kranju jih nimajo, se že gledala. Jaz zdaj po vseh trgovinah samo še opremo za kampirat čekiram.user posted image

Bom ko bom šle kej v MC Šiška pogledala če jih imajo, pa ti sporočim. Jaz sem tistega na znižanju kupila, tako da se je kar splačalo.

clock-img

07.03.2008, 17:34

clock-img

Anonimen

O.K., Lianna, fino.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem