cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mini štedilnik za kamp

clock-img

05.07.2008, 12:34

clock-img

norge

pencil-img

377

Mene pa zanima, če ste kje videli kakšen lušten kuhalnik na plin (dva) za na kampiranje. Pa ne kaj gromozanskega, ker nimamo placa. Ko sva bla še sama sva kuhala na tisti mali kartuši, lani z malim tudi še, letos pa bi se spodobilo, da bi kupili kaj malo spodobnejšega (ko imamo malo večji tudi šotor - lani smo bili z iglujčkom), da lahko kaj drugega še skuhamouser posted image !!!
Mislim, da sem nekaj luštnega videla v Tušu, celo na nogicah,ampak več ne najdem... Ideje na plan!!
Hvala!

clock-img

05.07.2008, 15:59

clock-img

lex

pencil-img

6532

Kaj pa merkur?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

05.07.2008, 18:50

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

V Merkurju imajo luštnega, na dve kartuši, vsak gorilec svojo. Ima tudi nogice. Videla sem ga tako mimogrede, ker se meni zdi boljša rešitev električni - itak bomo vzeli elektriko in zakaj bi se pol še s plinom ubadala. V Tušu sem dala zanj 20 evrov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem