writing-img

Mini češnja

clock-img

12.08.2006, 19:57

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Menda da obstajajo tudi mini češnje. Take ki zrastejo samo do 2m.user posted image  Mogoče katera ve kje se jo da kupiti.

clock-img

12.08.2006, 20:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

v novem bakkerjevem katalogu so, pa tudi mini marelice. mi smo dobili ta katalog včeraj.
www.bakker-holland.si

cena iz kataloga pa je 5290 sit za kos.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.08.2006, 20:09

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ja sej kle sem opazila, samo pošljejo šele naslednje leto. Češnje naj bi se pa presajale oktobra. Pa še mojmu otroku bi jo rada dala za prvi roj. dan. Jaz npr. sem dobila slivo in jo imamo še sedajuser posted image user posted image  

clock-img

12.08.2006, 20:15

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, vidiš na to kdaj pošljejo pa sploh pomislila nisemuser posted image
sem pa včeraj pregledovala ta katalog in se mi je zdelo zanimivo. ampak dokler se moj ati ne vrne z dopusta niti nisem imela namena naročevat. ker ne vem nič o drevjuuser posted image , ati je pa gozdar in zdaj, ko je v penziji skrbi za krasen sadovnjak in ima kar bogate izkušnje. me pa zanima, če bi taka stvar uspevala tudi na balkonu v kakem večjem lončku, kot npr, limone.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.08.2006, 20:19

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Po moje bi uspeval. Drugač pa pol tvojga atija vpraš in mi prosim sporoči, pa še to kdaj se lahko presajajo. Hvala

clock-img

12.08.2006, 20:21

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ok, ampak vrne se v sredo.

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem