cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mineralni puder v prahu

clock-img

14.10.2008, 10:19

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Ali ga katera uporablja? Katere znamke? Kako ga nanašate? Nasplošno me zanimajo vaše izkušnje. Tekočega pudra potem sploh ne rabite?

clock-img

14.10.2008, 11:49

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Predkratkim sem ga imela namen kupiti, pa mi ga je sama prodajalka odsvetovala, z razlago da ni preveč dober za daljšo uporabo, ker maši pore.

clock-img

14.10.2008, 17:55

clock-img

ery

pencil-img

1675

Jaz sem tudi kupovala puder, hotela mineralnega.. prodajalka odsvetovala... pa itak ni za suho kožo in ne prekrije dovolj. Sem pa na PL.. brala za puder Dior in končno sem ga kupila.. enkraten je. še nikoli isem bila z nobenim pudrom tko zadovoljna kot s tem.... SEm kar bolj samozavestnauser posted image

clock-img

23.04.2010, 11:28

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Ery, kateri puder od Diorja si pa potem kupila. JAz sem namreč danes hotela po mineralni puder, pa po teh postih nisem prepričana, da je to zame, imam namreč zelo suho kožo z nič kaj dosti nepravilnosti. Puder uporabljam, da se matiram (t predel) in da jo malo obarvam (sem bolj blede sorte)... ali je ta CD puder tekoči ali v prahu? Pa cena...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

23.04.2010, 11:30

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Ery, ker je tema stara sem ti poslala ZS.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

28.04.2010, 11:03

clock-img

urška84

pencil-img

133

To, da mineralni puder ni za suho kožo sploh ne drži. Če je mineralni puder pravi, t.j. da res vsebuje prave sestavine in še UV zaščito za povrhu in če predhodno na kožo naneset_e primerno kremo, ni nobenega problema. Sama imam suha lica, pa mi povsem odgovarja in ga uporabljam že dolgo časa.

Edino, česar se je treba priučit (v dveh nanosih ziher že) je nanašanje pudra, imeti pa morate tudi primeren, širok in mehak čopič. Mineralni puder je definitivno boljši od tekočega, vsaj meni veliko bolj odgovarja.

To, da pa maši pore pa tudi ne bo popolnoma držalo. Če ste nagnjene k mašenju por zaradi titanijevega dioksida (UV zaščite), ki jo vsebuje mineralni puder, se to zna zgoditi, vendar ni nujno. Jaz sem zelo nagnjena k mašenju por, pa se mi zaradi pudra ne mašijo.

< Sporočilo je popravil urška84 -- 28.4.2010 11:04:36 >

Urshy Art

clock-img

28.04.2010, 11:22

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Meni ful odgovarja mineralni puder od Everyday Minerals: povsem preprost za nanašanje (tudi za popolne začetnice), ne maši mi por in ne masti mi kože - ga je pa treba naročiti iz USA.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

29.04.2010, 10:04

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

super za tele odgovore...če bo še kako mnenje padlo, bom tudi z veseljem prebrala...jaz sem si namreč kupila mp od Essence- je poceni in sem si rekla za probo...ampak je obup-vse nepravilnosti mi 1000x bolj poudari kot navadni puder...zdaj sem si kupila nek navadni puder s certifikatom BDIH...ampak še vedno upam, da bom našla kaj boljšegauser posted image

clock-img

29.04.2010, 16:00

clock-img

urška84

pencil-img

133

Hm...od Essence je za tak denar zelo dober. S čim in kako pa nanašaš? Ker problem ponavadi ni v pudru (če je ta dober), temveč v tehniki nanašanja. 

Urshy Art

clock-img

30.04.2010, 15:22

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

nanašam s čopičem- ne vem- ali je kaka posebna tehnika...če je, bi prosila za nasvet.user posted image

clock-img

04.05.2010, 13:20

clock-img

urška84

pencil-img

133

Čopič mora imeti ploski vrh, zelo gost in s zelo mehkimi ščetinami. Malo pudra vsuješ v pokrovček, povaljaš, potem pa obevzno otreseš odvečni puder in potapkaš z ročajem pudra on trdo površino, da se puder ''usede'' v čopič. Šele potem lahko našaš. Najprej svetujem, da malo potapkaš po brazu na več delih, potem pa s krožnimi gibi naneseš puder.

Jaz ga dam ponavadi dva sloja, oba tanka.

Urshy Art

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem