cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mi zmanjkuje mleka?

clock-img

05.11.2005, 17:54

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Hello, moja sončica ima tri mesece in se polno dojiva. Zadnje čase pa opažam, da nimam več tako polnih dojk, kot do sedaj. Mleka mislim, da imam še dovolj, (kako pa otrok pokaže, da je mleka premalo?), ampak me vseeno malo skrbi, da to ne pomeni, da mi bo počasi zmanjkalo, ker imam plan še tri mesece polno dojit. Ima katera tak problem in kako ga je rešila?

clock-img

05.11.2005, 19:00

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Otroček ti pokaže,da imaš premalo mleka.ko je lačen.Js sem dojila slab mesec,tak da ti ne znam pomagati,moja je enkrat ful jokala,ker je bila lačna pa sem ji ponudila aptamil.In tako sem zaključila z dojenjem,ker se mi je ostalo mleko takoj začelo sušiti.

clock-img

05.11.2005, 20:03

clock-img

mimica

pencil-img

354

To, da se ti zdijo dojke bolj prazne ( sploh, ko si na začetku navaejn, da se ti zdi, da jih bo razneslo ) pomeni samo, da se je uskladila ponudba s povpraševanjem. Tudi jaz sem imela včasih občutek, da imam premalo oz. skoraj nič mleka v dojki, a ko je mali začel jest, sem videla, da mleko teče normalno. Moj mali pa  pokaže tako, da je premalo, da se začne ful bunit ob hranjenju.  

clock-img

06.11.2005, 18:10

clock-img

teka

pencil-img

366

Draga Cappy! Glede polnosti dojk sem prebrala, da dejansko po določenem času izgleda, kot da niso več tako polne, vendar naj bi bilo mleka dovolj. Pa mislim, da bi ti tvoja sončica že znala sporočiti, da ima premalo. Kar pa se tiče dodajanja - tudi če se izkaže, da ji boš morala dodati adaptirano mleko, PROSIM ne obupaj nad dojenjem! sama svoji 4-mesečni pikici dodajam 100 do 200 ml bebe dnevno že od prvega meseca, pa se sicer večino obrokov vseeno veselo dojiva še naprej! in upam, da bo tako še nekaj časa ;)))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem