cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Metanje hrane po tleh

clock-img

03.01.2012, 23:01

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Naš 14-mesečnik, v bistvu že odkar sedi na svojem stolčku za hranjenje, če ima le priložnost, slej ali prej vrže na tla kakšen košček, kasneje pa prevrne cel krožnik. Sem ga poskušala odvračat od tega, pa neuspešno :( Je pa prov smotano, ker je potem pri vsakem obroku pod mizo vse pocasto, še bolje je potem, ko vsakič nimam časa pobrisat in se še kaj zasuši. Edina varianta je, da mu ne dam krožnika, samo itak je dobrodošlo, da bo nekega dne sam jedel :) Ta starejši tega ni nikoli počel...

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

clock-img

04.01.2012, 08:16

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Enostavno sediš z njim, ko je. Meni metanje hrane nikol ni blo všeč in tega nisem dovolila. Sicer niti nismo meli problemov s tem, sem pa ob najbolj kriznih trenutkih sedela zraven.

clock-img

04.01.2012, 08:29

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Oh, s tem pa imamo tudi mi probleme in to velike. Tamala ima pa še večje veselje ker hrani pse, ki seveda veselo čepijo pod mizo in čakajo. Smo probali že vse, zdaj sem pa prišla enostavno tako daleč, da ko začne metat ji hrano vzamem in to je to. Si mala celo če ji jaz dam v usta ven vzame in vrže na tla, če se tako odloči. Ampak ponavadi je to znak, da je pač sita, ko je lačna redko meče. 

clock-img

04.01.2012, 10:23

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Enostavno sediš z njim, ko je. Meni metanje hrane nikol ni blo všeč in tega nisem dovolila. Sicer niti nismo meli problemov s tem, sem pa ob najbolj kriznih trenutkih sedela zraven.

Pri nas isto. Ga pa vsake toliko prime, da bi malo packal in se afnal, sploh kadar ni dovolj lačen, pa mu lepo rečem, da naj lepo je, ker sicer mu vzamem - parkrat sem mu res vzela in zdaj točno ve, da več kot 3x ne bom ponavljala...

clock-img

04.01.2012, 10:30

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Itak da sediš z njim, vsaj js sem dolgo, ker to je ravno prava starost za takšne lumparije.

Ravno nekaj dni nazaj je naš 2leti 4m star otrok imel idejo, da bi riž metal na tla user posted image user posted image user posted image   sem mu rekla, da ga bo sam pobiral in ga tudi je, sicer mu najprej to ni bilo všeč, ko sem pa posegla po njegovih naj igračah je pa le začel. In potem sva se tudi pogovorila, mi je lepo povedal, kaj je delal, da je mogel sam pobrat, da sem mu tudi igračo vzela... in da ne bo več, da ne sme.
Lahko bi mu vzela krožnik, ampak bi mu bila to nagrada, ker tako noče veliko jest user posted image user posted image user posted image tak je pa vmes vsaj še nekaj žlic v sebe spravil.

clock-img

04.01.2012, 11:37

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Itak da sediš z njim, vsaj js sem dolgo, ker to je ravno prava starost za takšne lumparije.

Ravno nekaj dni nazaj je naš 2leti 4m star otrok imel idejo, da bi riž metal na tla user posted image user posted image user posted image   sem mu rekla, da ga bo sam pobiral in ga tudi je, sicer mu najprej to ni bilo všeč, ko sem pa posegla po njegovih naj igračah je pa le začel. In potem sva se tudi pogovorila, mi je lepo povedal, kaj je delal, da je mogel sam pobrat, da sem mu tudi igračo vzela... in da ne bo več, da ne sme.
Lahko bi mu vzela krožnik, ampak bi mu bila to nagrada, ker tako noče veliko jest user posted image user posted image user posted image tak je pa vmes vsaj še nekaj žlic v sebe spravil.

Pri nas je pa ravno obratno ker zelo rad je. user posted image

clock-img

04.01.2012, 12:06

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Ja, če bi se drl, ker bi ostal brez hrane bi delovalo, tako ga pa to prav malo briga user posted image user posted image user posted image
Mami: Ti bom vzela krožnik, če boš metal riž po tleh...
Otrok: Izvoli mami
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem