cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Meso

clock-img

22.11.2005, 01:24

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

POzdraveljene,
mene pa zanima, kdaj ste začele dajati svojim malčkom meso. Naša je zdaj stara 6 mesecev, uvajava od dopolnjenega 5. meseca, zelo počasi - najmanj 4 dni eno novo hrano. Nobena alergija ji sicer ni dokazana, ker ni bila na testiranju, je pa očitno na nekatere jedi alergična, ker ima reakcije. Prwav zaradi tega me zanima, ali ste pri alergičnih otročkih z uvajanjem mesa kaj dlje čakale ali ste ga začele dodajati po dopolnjenem 6. mesecu. Pa še to: katero meso je v primeru alergij ok?

Hvala. lepo spite.

clock-img

22.11.2005, 07:41

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Z uvajanjem mesa nimam izkušenj,ker so nam alergijo odkrili kasneje,katero meso je OK. je odvisno od tega kakšno alergijo in dieto imate,mi pri dieti urtiko III imamo prepoved kravje mleko,jajca in pogojno pšenica,jajce je bilo po drugem testiranju že negativno in ga lahko uvajamo,od mesa kar pa tebe zanima je dovoljen puran,govedina,piščanec,ampak kot sem že rekla odvisno na kakšni dieti ste.

clock-img

22.11.2005, 09:48

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

zaenkrat sem jaz na dieti brez jajc, mala pa je močno reagirala na banano. Toliko vem zaenkrat. na testiranju namreč nismo bili. 

clock-img

22.11.2005, 11:11

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

V tem primeru ti ne znam svetovati,najbolje,da se obrneš na tistega,ki ti je dieto predpisal.

clock-img

23.11.2005, 20:26

clock-img

asija

pencil-img

149

Moji hčerki so testirali svinjino in perutnino. Najmanj je alergena teletina. Tako so nama rekli, ko sva bili nazadnje na testiranju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem