cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Meso

clock-img

26.05.2011, 22:16

clock-img

anabanana1981

pencil-img

131

Meni to nosečnost noro pašejo čevapi, pleskavice in suhe salame. Pa nevem če je  v redu, da se to uživa vsak dan. A ma katera tud take lušte?
Moj prav, da naj ne jem te "svinjarije", ampak po drug stran pa vem da more nosečnca jest dost mesa zarad železa. Kaj pravte?

clock-img

27.05.2011, 05:48

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

čevape in pleskavice lahko ješ, morjo bit pa predvsem dobro prepečene. Suhe salame (kupljene v trgovini - tiste morajo bit namreč pasterizirane) lahko ješ. domačih salam rajš ne jej, če še nisi testirana na toxo oz. si negativna.

res da nobena od zadev ni neki uber zdrava, ampak mislm da te ne bo konc če potešiš nosečniške gušte. poskrbi da ješ raznoliko...

< Sporočilo je popravil Felicita -- 27.5.2011 5:49:31 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

27.05.2011, 18:15

clock-img

oktober11

pencil-img

650

tudi jaz bi med nosečnostjo lahko živela od suhih klobas. ful mi paše slan okus, plus tega mi je všeč da sem po kakem sendviču s suho vedno žejna in se grem nacejat z vodo user posted image
se mi pa niti najmanj na lušta kaki zrezek na žaru, sem zamenjala za dunajsko varianto, čeprav ni najbolj zdravo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem