cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Merjenje zapestja

clock-img

27.01.2008, 10:40

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Kaj pomeni merjenje zapestja?Na strani mojtrener .com sem videla,da ko si izmeriš zapestje ti potem izračuna tvojo idealno težo in mere telesa.Ali to pomeni kakšno imaš konstrukcijo telesauser posted image Ker nekje ko vtipkaš svoje mere višino in pa kg ti izračuna npr. 57kg za srednjo konstrukcijo telesa,65kg za močnejšo konstrukcijo telesa.Res tole me zelo zanima in upam da nisem preveč zakomplicirala.

< Sporočilo je popravil win -- 27.1.2008 14:24:08 >

clock-img

28.01.2008, 11:15

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Ja obseg zapestja naj bi ti pokazal kakšno konstrukcijo imaš.Samo probaj v tist okenček vnest še 1 cm večji i 1 cm manjši obseg, da vidiš točno ker si lahko na meji med eno in drugo  (npr. med srednjo in močno). Upam , da sem kolikor toliko razumljivo razložila. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem