cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mercator pika

clock-img

13.04.2009, 21:29

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Pozdravljene!
Ali ve mogoče katera če je res potrebno po prejetju nove zelene pike kartice res čakat nevem koliko mesecev za nakup na obroke?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

clock-img

13.04.2009, 22:14

clock-img

glen

pencil-img

1870

Jaz nisem nič čakala
Če se dobro spomnem, sem jo prov s tem namenom naredila in takoj naslednji mesec vzela motor v trgo avtu na m piko.
LP

clock-img

13.04.2009, 22:49

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

O Mercator Piki sicer ne vem nič, ampak o tem, kakšno zvezo ima Mercator Pika z Družino in partnerskimi odnosi, pa tudi ne.

Ah, ne, lažem - Mercator Pika oz. preko nje zapravljanih 4.000€ za stanovanjsko opremo je bilo jabolko spora med sodelavcem in njegovo (sedaj že bivšo) ženo.

clock-img

14.04.2009, 08:14

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz nisem nič čakala,narejena je bila lih s tem namenom,da gremo hitro nekaj kupit na obroke.user posted image
Zjutraj jo je poštar prinesel,popoldne smo šli že v nabavo.

clock-img

14.04.2009, 09:30

clock-img

Natyy

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jaz nisem nič čakala,narejena je bila lih s tem namenom,da gremo hitro nekaj kupit na obroke.user posted image

To je veljalo pred letom dni(do mislim pred 1/2 leta). Potem se je spremenilo. In sicer sedaj velja, da moraš imeti promet na kartici najmanj tri mesece, da lahko vzameš nekaj na obroke.  Torej če jo danes dobiš. Moraš z njo opraviti promet, pa četudi samo en plačilni promet na mesec, vendar tri mesece. Nato pa se lahko zapufaš.

clock-img

14.04.2009, 13:59

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: Natyy

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

To je veljalo pred letom dni(do mislim pred 1/2 leta). Potem se je spremenilo. In sicer sedaj velja, da moraš imeti promet na kartici najmanj tri mesece, da lahko vzameš nekaj na obroke.  Torej če jo danes dobiš. Moraš z njo opraviti promet, pa četudi samo en plačilni promet na mesec, vendar tri mesece. Nato pa se lahko zapufaš.

Ja res je. Sem danes poklicala pa vprašala pa je res. Če hočeš vzet na 12 obrokov moraš z njo poslovat 2 meseca. Če pa na 24 pa moraš poslovat 4 mesece. Hvala vsem za odgovore.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem