cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Menstruacije ni

clock-img

20.05.2018, 07:27

clock-img

Anonimen

Živjo,na vas se obračam z nekoliko čudno situacijo. Torej aprila sem nehala jesti KT,ker si želiva otroka, po menstruaciji nisem več vzela tabletk. Teden nazaj bi morala dobiti user posted image vendar je nisem. Lahko je zmešan ciklus, ker ni več KT. Med jemanjem je bil vedno na 28 dni tudi pred KT ni bil nikoli tako dolg. Par dni nazaj sem opravila test in je bil negativen. Občutek pa imam,da je bila ovulacija komaj par dni pred pričakovano user posted image . Kar je najbrž možno, test pa sem v tem primeru opravila točno 1teden po ovulaciji,kar predvidevam,da je prezgodaj? Torej vprašanje, koliko časa po ovulaciji in možni zanositvi lahko test kaj pokaže? Ker na izostanek user posted image se očitno ne morem zanašati.

clock-img

20.05.2018, 09:18

clock-img

bucka*

pencil-img

407

Draga anonimna!
Situacija je res neobicajna, zato tudi pravega odgovora ne bos nasla. Jaz bi ti svetovala, da cez kaksen teden naredis spet test in ce bo se vedno negativen, se oglasis pri svoji ginekologinji, da pogleda kaj se dogaja s tvojim ciklom.

Srecno

clock-img

14.08.2018, 04:11

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Vem da je moj odgovor prepozen, ampak morda bo nekdo bral :). Ko sem jaz nehala z jemanje KT, nisem imela menstruacijo po 8 mesecev, dokler mi ginekolog ni dal enih tablet. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem