cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Menstruacija po abraziji 2.

clock-img

06.01.2006, 20:35

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdravljene!!!!

Včeraj sem dobila na 34.dan svojo M prvo po abraziji.Mene zanima kako je to pri vas izgledalo?Mislim,na bolečine,krvavitev,...'jest sem včeraj bila zelo,zelo boga imela sem krče,bolečine in kar preceje močno pojedla sem kar par tabletk,da se je vse skupaj umirilo.Danes je bilo v redu vse skupaj se je umirilo tudi krvavitev ni več tkole močna vendar pri naravnih M nimam tkole močne kot je sedaj.Popoldasn so me spet neki majhni krčeki dajali vendar jest mislim,da to je vse pač tkole normalno,kajne?Kak občutek ste ve imele in koliko je pri vas trajala tale M po abraziji?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

07.01.2006, 15:06

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vsa ta vprašanja tudi mene zanimajo, Sem slišala, da je prva user posted image  zelo huda in me je zelo strah, če bom takrat slučajno v službi. Ker je že tako kriza pri M, ko delam...

clock-img

08.01.2006, 15:24

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

alo,
jaz sem svojo M dobila po abraziji šele 55. dan. imela sem močne krče še preden sem začela "krvaveti", pol ko pa je prišla pa se je stanje umirilo. bila je kar močna, ne pa boleča in danes 7. dan imam še vedno rjav izcedek.
saj bouser posted image
papa

clock-img

10.01.2006, 08:37

clock-img

bonbončica

pencil-img

87

ŽIVJO PUNCE

Jst sm pa čist nova tuki, pa me zanima kaj sploh je to abrazija?
Sem namreč 6 tedno nosečka, pa me je full strah splava.
Lepo se mejte

clock-img

10.01.2006, 08:48

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Bonbončica!!!!!

Najprej lep pozdrav.Jaz ti priporočam,da pozitivno misliš in božaš svojo pikico pa bo vse ok,boš videla.
Meni so delalai abrazijo v 8t5d,ker mi je dmrl plod G ni več videla utripov.Ko sem prišla do MB in,ko me je dr.gledal še enkrat pred abrazijo sem se odprla in dobesedno na mizi njegovi začela krvaveti.Abrazija je čuiščenje.Pol so me peljali teščo v operacijsko in dali narkozo in ko sem se zbudila sem bila takole žalostna.Moram pa priznati,da me je strah kajti tega več ne bi rada doživela pa še takole dolgo sma se trudila 30.mesecev in pol sem splavila.Tebi pa želim vso srečo tega sveta in pozitvno misli.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

10.01.2006, 10:52

clock-img

bonbončica

pencil-img

87

Hvala Mojca9000. Tudi tebi želim veliko sreče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem