cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Menstruacija po abraziji!!!

clock-img

03.12.2005, 20:15

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdravljene!!!

Punce mi lahko povste koliko dni po abraziji ste krvavele?Jaz sem včeraj kar zelo danes ma bolj malo in rjav izcedek je vmes.Me pa zanima koliko časa je bilo po abraziji,da ste dobile svojo redno M?

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

03.12.2005, 20:19

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Krvavela sem en teden, moja prijateljica pa en dan. M sem dobila 40. dan po abraziji.

clock-img

03.12.2005, 20:38

clock-img

Anonimen

Jaz sem po abraziji krvavela samo en dan, naslednji dan ne več, sem pa mela skoraj en teden še rjavkast izcedek. M sem dobila po 5 tednih, je bila pa kr močna in precej boleča. Druga M je bila še kr bolj kot ne močna, boleča ne več.

clock-img

04.12.2005, 12:57

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

krvavela sem en dan, rjav izcedek sem pa imela potem še malo več kot en teden. na M pa še čakam.user posted image

clock-img

05.12.2005, 19:24

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz sem tudi krvavela samo en dan, M pa še vedno nisem dobila. Me že malo skrbi, saj je danes že 37. dan po abraziji. Rekli so mi, da naj bi jo dobila po štirih do šestih tednih. No, skoraj je že šest tednov, M pa ni. Upam, da ne bo še s tem kaj narobe zdaj, že tako imam zadost problemov!

clock-img

15.12.2005, 07:52

clock-img

mirjamca

pencil-img

49

Krvavela sem vsega skupaj 1 teden, prva dva dni malo bolj, potem pa samo še izcedek. M sem dobila vedno (2x) 6 tednov po abraziji.

clock-img

03.01.2006, 15:27

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

55. dan po abraziji.
brezvezeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem