cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Menstruacija po SS in abraziji

clock-img

09.01.2008, 13:01

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Zanima me če ste mele švoh menstruacijo ko ste je prvič dubile?
No danes 29dan po abraziji se mi je zjutri ulila kri zdaj pa so samo neki flekci, je to sploh user posted image , ker 14 dni nazaj sem tudi krvavela. Vendar danes je več kot zadnjič, tako se zmedena, ker nevem al je al ni?user posted image  

clock-img

09.01.2008, 13:03

clock-img

Hans

pencil-img

501

Jaz sem imela po abraziji zelo neredno in neenakomerno močno menstruacijo. Uredila se mi je šele po porodu.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

09.01.2008, 13:32

clock-img

pilar28

pencil-img

203

ahoj jagoda, jaz sem jo dobila čez mes in pol, trajala pa je kar 10 dni z močno krvavitvijo...da ne govorim o smradu.
Dnevne mini vložke pa sem nosila še 3 mes za tem vsak dan.

clock-img

09.01.2008, 13:35

clock-img

...Martina...

pencil-img

381

Po ss sem krvavela 10 dni, prvo user posted image  sem dobila 31 dni po splavu, drugo pa 27 dni po prvi. Prvič je bila kar konkretna a je trajala samo 3 dni... zdej pa še ne vem. Upam da je tisti 27 že moj standard, saj jaz sem jo vedno imela na 25 ali 27 dni.

Fragola, malo je zdej vse zmedeno tam dolej. Pusti da se ščisti in pole se bo ti reguliralo. Tebe so kej rekli zakaj je prišlo do ss?

lp

clock-img

09.01.2008, 13:50

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Jaz sem po abraziji M dobila 57 dan user posted image  Ponavadi imam ciklus na 25 dni. Bila je zelo zelo zelo močna in je trajala en teden. Tudi naslednji dve sta bili zeloooooo močni.

clock-img

09.01.2008, 15:09

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Vse vidim, da ste mele bolj močno, alora to ni to so samo izcedki verjetnouser posted image

...Martina...15.01. mam pregled takrat mi bo ginekologinja malo več povedla. v glavnem je odpovedlo srčke.

clock-img

09.01.2008, 15:19

clock-img

varci

pencil-img

194

Jaz sem prvo user posted image po abraziji dobila čez 28 dni, kar je bil prej tudi moj običajen ciklus. Naslednje 3 so se gibale od 26 - 33. Zadnji 2 pa sta zopet na 28 dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem