cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Menstruacija po SS

clock-img

24.11.2008, 14:37

clock-img

Anonimen

Pred dvema tednoma sem morala na čiščenje zaradi SS user posted image . Zdravnik je povedal, da M. lahko pričakujem 4-6 tednov po tem. Danes sem začela krvaveti. A je možno, da je to že user posted image  ?

Krvavitev po čiščenju je trajala 5 dni.

clock-img

24.11.2008, 14:44

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ne. to ni to. vsaj meni je moj G rekel, da kar je pred 4 tedni to ni prava M...jaz po abraziji nisem nič krvavela...pol sem šla na urgenco, so mi delal vaginalni UZ in po tistem sem skoraj 4 dni krvavela. M sem dobila po 5 tednih.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

24.11.2008, 16:33

clock-img

kakteja

pencil-img

49

Spontani splav sem imela 13.5.2008 in menstruacijo sem dobila okoli 20.6. Se pravi pri meni je trajalo dobrih 5t. Pozdravček

clock-img

24.11.2008, 19:11

clock-img

strumf

pencil-img

382

mislim, da to ni to. meni je prišla M točno ko urica 30 dan. sem pa po abraziji krvavela dobrih 10 dni

clock-img

29.11.2008, 19:04

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Moja je bla tudi točna. To mora biti nekaj drugega. Po moje je najboljše, če pokličeš G. LP

clock-img

14.01.2009, 10:33

clock-img

sisi77

pencil-img

428

Tudi jaz mam podoben problem. Imela sem odstranitev ploda zaradi odmrtja s tabletkami 6.12 potem pa ker se ni dobro sčistilo še abrazijo 20.12. Včeraj 13.1 (24 dni po abraziji) sem dobila močno krvavitev s sluzjo in še nekaj strdki. Zanima me ali je to že menstruacija. Ali je možno da je prišla tako hitro po abraziji ker je bil splav narejen v bistvu že 2 tedna prej.? Hvala vam za vaša mnenja in odgovore. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem