cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Menstruacija?

clock-img

21.12.2005, 17:36

clock-img

Anonimen

Je mozno, da je nase dete ze dobilo M? Namrec postla, kavc in Luna so mal krvavi :) Ampak res bl mal, pa trebuscek ma napet in med tackami tudi :/

A ni se mal prekmal???

Aja, stara je pa 7,5m.

Lp, Riba

clock-img

21.12.2005, 18:01

clock-img

Anonimen

Pomoje, da je možno. Meni je veterinar svetoval, da sem dala našo Pegy sterilizirat pri 6 mesecih, da se ni prej že gonila.

clock-img

21.12.2005, 20:59

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Možno je ja. Škoda ker je niste dali streilizirat. Prej ko jo daš, bolje je!
Mi svoje prve kužike Kajchy nismo dal strelizirt in je raka staknilauser posted image , zato je šla Tari na streilizacijo že pri 4 mesecih.
Aja še to, mi smo prvi psički Kajchy dali kar spodnjice gor. Kupili smo najmanjše hlačke, na riti izrez za repek, in mali ščitnik perila v hlačke.
Sej vem, mogoče je za koga smečno, ampak nam ni bilo, ko je bila kriv vsepovsoduser posted image
Je pa res, da je Kajchy vse mirno prenašalauser posted image

clock-img

21.12.2005, 21:07

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

taščina Kaja (pudlica) ima pa kar pampers plenico in luknjo za rep

iz malega zraste veliko

clock-img

21.12.2005, 21:18

clock-img

Anonimen

Zdej ma neke take fensi pasje crne hlacke. Ne bi o tem, da samo sedi in cvili in se smili sama sebi user posted image  Sploh ne upa laufat, hodi pa ko kak invalid :)

Bom slikala in dala kaksno fotko gor user posted image  

Papa, Riba

clock-img

21.12.2005, 21:43

clock-img

Anonimen

Itak da je možno... pa ne sam to... tud čist normalno....
ja pa tud naša je mela tiste fensi črne hlačke...... pa kako smešna je bila prve dva dni z njimi...... ko je bla čist šokirana, da smo ji jih nataknili.....user posted image

clock-img

22.12.2005, 10:21

clock-img

Anonimen

Ja nasa Luna se cist sama seb smil. No ja, sej jo razumem, jst bi se tut najrajs :)

Kr sedi sred dnevne in cvil in sploh ne upa hodit user posted image  Zdej spi na radiatorju :)

Lp, Riba

clock-img

22.12.2005, 10:27

clock-img

Anonimen

Eni psi prenašajo take zadeve, drugi pa ne. Ni nujno, da se bo Luna navadila teh hlač. Miša vem, da se jih ne bi. Mi pač brišemo in peremo v tistem obdobju. K sreči pa je le sem in tja kakšna majčkena kapljica.

clock-img

22.12.2005, 18:44

clock-img

Anonimen

Eno vprašanje - a majo psičke menstruacijo vsak mesec? user posted image

clock-img

23.12.2005, 00:44

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Hijenca, psičke se gonijo (uf, kako grd izraz, ampak v splošni rabi za njihovo menstro) 2x na leto.

clock-img

23.12.2005, 13:36

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Itak da je normalno fiša. Večina psičk nej bi mela svojo prvo gonijado okol 8.ga mesca starosti. Potem pa 2x letno po 3-4 tedne...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem