cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Meni je pa tako slabo

clock-img

04.01.2006, 07:29

clock-img

majamo

pencil-img

191

Pozdravljene punce

Meni je pa danes tako slabo da ne vem kaj naj naredim. Sem v 22t. Včeraj sem jedla koruzne žgance z malo ocvirki in z kuhano zelenjavo. Moja babica je vedno rekla da je to zdrava hrana. Piz..., že zvečer sem dobila drisko, zdaj pa mi je tak slabo in se mi kar spahuje po tem. Ne vem, če je to glih dobro. Kaj mislite, bi bilo bolje iti k zdravniku?

clock-img

04.01.2006, 07:43

clock-img

magnolija

pencil-img

214

Obisk pri zdravniku nikol ne more škodit, mogoče so sam prebavne motnje, ki bodo čez dan minile, ampak saj pravim, škodi ne, če greš mal mim zdravnika.

clock-img

04.01.2006, 07:46

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Majamo mislim da to nima veze z včerajšnjim kosilom ampak da si fasala en virus. Zato pot pod noge pa do zdravnika da ne pride do težav.

P.S.: je imel moj brat isto čez dan mu je bilo slabo potem pa je proti večeru dobil še vročino.

clock-img

04.01.2006, 08:51

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

A so bili ocvirki OK?  Od žgancev ti zihr ni slabo, od ocvirkov pa čist možno! Ker, če se ti spahuje in v grlu dobesedno še vedno čutiš ocvirke, potem ni viroza.

Grdo se sliši, ampak, nalokaj se vode in prst v ustauser posted image  Vem, vem.... pa vseenouser posted image

Če pa popoldne ne bo boljše, pa pojdi k zdravniku.user posted image

clock-img

04.01.2006, 10:52

clock-img

majamo

pencil-img

191

Ja sem en orng čaj spila pa kos kruha suhega pojedla, pa je boljše. Zgleda, da mi res čist nič mastnega ne paše. Sej se spomnim, da mi je zadnjič po maslu bilo tak slabo, ali pa če si malo preveč olja vlijem na solato tudi. Kar me šraufat začne, pa slabo postaneuser posted image . Tak da verjetno ne bo treba k dohtarju. Hvala bogu

Hvala vam za nasvete

clock-img

04.01.2006, 11:00

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

po moje ti se ni treba k zdravniku (odloci se sama). Danes pac malo vec pocivaj, pojej kak prepecenec in tako "nevsiljivo" hrano pa bo minilo..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem