cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mehurčki

clock-img

21.06.2007, 08:45

clock-img

rojena pod srečno zv

pencil-img

28

Sedaj v user posted image zelo rada pijem mehurčke, recimo cocoto, sprite, coca-cola,... a mislite, da je s tem kaj fajn hudo narobe.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.6.2007 15:29:58 >

... PDP 12.11.2007 ...

clock-img

21.06.2007, 08:47

clock-img

Anonimen

Tudi meni je ful pasalo mehurčke pit.
Ne vem koliko škodi, samo če pomisliš da ima cocacola kofein notri...user posted image

clock-img

21.06.2007, 08:48

clock-img

madela

pencil-img

4734

Pri teh mehurčkih so bolj problem ledvice,če imaš kakšne težave z njimi. Drugače pa so se meni tudi zelo luštali mehurčki,čeprav jih drugače sploh ne pijem user posted image  ,pa ni bilo nič narobe,kar bi lahko povezala z mehurčki

clock-img

21.06.2007, 09:13

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Tudi meni nasploh zelo paše pijača z mehurčki in sem jo tudi v user posted image pila, pa ni bilo nič narobe. Sem se pa res malo držala nazaj. Ko sem rodila se mi je pa tako zaluštalo cockte, da je moj ko sem prišla iz porodne mogel it v trgovino in mi jo prinesti. user posted image user posted image user posted image user posted image Se še sedaj dela norce iz tega.user posted image

clock-img

21.06.2007, 09:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.06.2007, 11:33

clock-img

Anonimen

Že celo user posted image  bi dala desno roko za coca-colouser posted image . Samo to mi gre po glavi, kako bo jo pilauser posted image . No, vsaj kave ne pijem, tako da se malo tolažimuser posted image

clock-img

27.06.2007, 11:39

clock-img

prymorka

pencil-img

180

aa pol nisem edina ;)
meni se tudi pije sprite, coca-cola, fanta...
no, na kaj bomo še vse izvedele da vpliva nosečnost user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2007, 15:02

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Jst brez Coca Cole ne bi zdržala niti enega samega dneva , zato slava njej... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

28.06.2007, 15:30

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Meni je Coca Cola v kombinaciji z bobi palčkami ali grisini pomagala pri slabostih v prvih mesecih user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

28.06.2007, 18:26

clock-img

Anonimen

Ma jaz coca-colo pijem, sicer ne vsak dan, ampak jo. Ne pretiravam.

< Sporočilo je popravil tianna -- 28.6.2007 18:27:05 >

clock-img

28.06.2007, 19:52

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

jaz sem tud odvisna od coca cole.Pa mi je tako jlažje ,ker vidi mda nisem edina ,ki "user posted image grešim"

clock-img

30.06.2007, 15:17

clock-img

Anonimen

Vse gazirane pijače lahko dražijo grlo in napenjajo trebuh. V današnjem času je na trgu veliko gaziranih pijač, kajti CO2 je naravni stabilizator in zato ga živilska industrija na široko uporablja.

V nosečnosti gazirane pijače niso posebno priporočljive, čeprav niso škodljive za plod. Odsvetujejo jih predvsem zato, ker napenjajo. Nekatere pa vsebujejo tudi ortofosforno kislino oz. fosfate, ki vežejo nase minerale, kot so magnezij, kalcij in železo. Ti minerali se potem izločijo iz telesa, ne da bi jih telo lahko vsrkalo. Zato pitje teh pijač ni priporočljivo.

Poleg tega se mehurčki ne priporočajo tudi nosečnicam, ki otekajo - ravno zaradi vsebnosti soli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem