cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mehurčica!!!

clock-img

22.05.2004, 19:10

clock-img

Urška¨¨

pencil-img

5

Hello!

Sem zasledila, da je tvoja ginekologinja dr. Kudrova.
A si zadovoljna z njo? Sem si jo namreč tudi jaz izbrala za ginekologinjo in me malce zanima njen odnos in način dela, predvsem v času nosečnosti, čeprav še nisem noseča. Z njo sem kontaktirala preko emaila in je zelo prijazna. A je v resnici tudi?
Je pa noseča in gre kmalu v stalež.

Hvala ti za odgovor!

clock-img

24.05.2004, 17:32

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Oj!
Jaz sem zelo zadovoljna z njo. No ja, včasih mi ni bilo všeč, ko me je odpravila zelo na hitro in nisem uspela nič vprašat-včasih še more na kak drug oddelek hitro skočit. Ampak naredi pa vse, samo da je vredu. Ful je prijazna in sproščena.

Ja, baje je noseča. Tako da na to pač moreš računat, da je mogoče čez kakšno leto ne bo. Upam, da bo do moje druge nosečnosti že nazaj.hehe...sicer pa to še(upam) ne bo kmalu.

clock-img

24.05.2004, 17:36

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Aja, ko sem rodila, je glih ona delala in me je operirala. Imela sem CR in mi je naredila tisti šiv, ki je zavezan samo na začetku in koncu. Me je en doktror pogledal in vprašal, če je Dr.Kudrova moja ginekologinja oz. če me je ona operirala. Sem rekla da ja in kako je takoj vedel pa je rekel, da ponavadi samo ona take lepe šive dela.

clock-img

24.05.2004, 19:48

clock-img

Urška¨¨

pencil-img

5

Mehurčica, najlepša hvala za tvoja odgovora.
Si me potolažila.
Ja, mene je vzela samo zato, ker nisem noseča, baje gre kmalu v stalež. No, do srede junija še ziher dela.

Lepe pozdrave tebi in tvoji družinici

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem