cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Medvrstniško nasilje

clock-img

17.10.2011, 09:33

clock-img

malimoj

pencil-img

10

Pozdravljene,

kako odreagirat, ko gredo stvari predaleč: ko otrok vsakodnevno doživlja fizične napade vrstnikov, vzgojiteljica pa ne odreagira (kljub apelu staršev). Vsak nasvet bo prišel prav.

Hvala. user posted image

clock-img

17.10.2011, 09:35

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Če se vzgojiteljica po vseh pogovorih nikakor ne premakne, bi šla do ravnateljice. Pri nas so glede tega zelo fajn, se mi  zdi - hitro reagirajo in potem stvari ne grejo tako daleč. So strokovne in prijazne in moji mali se nikoli nista pritoževali, ad bi ju otroci kaj maltretirali, niti nista onidve njih. Saj kdaj se zgodi, seveda in pove (Ronja), ampak ni pa to pogosto in ni, da bi se non stop eni in isti nanjo spravljali, pa vzg. ne bi odreagirala.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

17.10.2011, 09:51

clock-img

alda

pencil-img

3570

Na začetku šol. leta so se 3.sošolci spravli na našga poba, .
Ko nam je po 2.dneh končno uspelo zvrtat iz njega, zakaj je naenkrat tak jok pred šolo sem takoj šla do razredničarke,ona je obvestila ravnateljico in še isti dan so bili pri njen in starši in otroci , ki so našga fanta zbrcali. Še isti dan se je ena mamica prišla s fantom opravičit k nam domov, ostala dva sta pa to naredila v šoli.
Res sem bila prijetno presenečena nad hitrostjo in HB učinkovitostjo šole!
tako da jaz na tvojem mestu ne bi čakala!!!

bdw: spravli pa so se na njega, ker se je hotel priklučiti njihovi igri v jutranjem varstvu!user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem