cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Medulin - Kamp Kažela

clock-img

16.04.2008, 18:24

clock-img

anetka

pencil-img

76

Zdravo,

Zanimajo me vaše izkušnje s tem kampom, baje je prenovljen... se zanimamo za dopust tam pa bi rada slišala kaj o tem, preden se odločimo.

Hvala

lp

clock-img

01.05.2008, 22:53

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Kaj točno te zanima?

Mi smo imeli lani tam pavšal.

clock-img

01.05.2008, 22:58

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

No, naj malo napišem:

Prostora je dovolj za razliko od ostalih kampov v Istri, ki so ful nabasani. Senca se najde pod kakšnim drevesom, ni je pa na pretek. Plaža je sicer v redu, da se ležati na travi, ampak dostop potem v morje je pa bolj kriza. No, en zalivček je urejen, tam so okrogli kamenčki za v morje, drugod so pa sem in tja narejena kakšne potke, po katerih se da priti v vodo. Nekje so tudi tuši zrave (poleg v zalivčku). Gužve pa ni.

Potem so še eni mali bazenčki, kot ene banje. Teh je kakšnih 10 mogoče. Globina vode je tam toliko, da majhen otok ne more stati, za odraslega so pa tako majhni, da ne moreš plavat. Eden je pa malo nižji. Voda v njih ni ogrevana, tako da je mrzla kot ****, razen popoldne je malo bolje, ko jo sonce segreje. WC-ji so v redu, tuši tudi.
Se pa nabere poleti v njih nemška mladina, cele avtobuse jih vozijo in potem oni harajo tam na bazenih, da ni nobenega prostora.

No, če te še kaj zanima, ti kar vprašaj.

clock-img

01.05.2008, 23:20

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Še malo slik:

pogled proti morju:

user posted image

Sanitarije od zunaj:

user posted image

Umivalnica:

user posted image

WC:

user posted image

Še en pogled proti morju:

user posted image

Plaža:

user posted image

user posted image

user posted image

Plaža v sezoni:

user posted image

Tuši ob glavnem zalivčku:

user posted image

Bazenčki:

user posted image

user posted image

user posted image

Naše domovanje:

user posted image

Potka ob morju:

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem